24 Julai 2013

Wordless Wednesday : Betul La Orang Cakap... ^__^

Kalau nak beli tu, beli jek
Bila tak jadi, balik umah dah terbayang-bayang
Lagi parah! Haha!
Tak pasal-pasal terpaksa pujuk PapaZN pi shopping lagi, hihi


Smart plak Zakwan pakai jeans ni
Try jek tp tak beli pun, huhu!


Bak kata Sue, biar nyesal lepas dah beli, jangan nyesal sblm beli
Haaa, kang jadik cam MamaZN ni la
Nak tido pun terbayang-bayang lagi, kehkehkeh!

Papa....Jom! =p


24 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita banyak kali mengalami perasaaan camtu nad, slalu pikir nak beli ke tak...pehtu tak beli, balik rumah dok pikir ruginya tak beli....last2 husband cakap, next time kalo nak beli je....ha ha ha

lieyalatif berkata...

ape lagi nad...esok2 dah gaji...soping time ...yeay!!!

betul nad, kalo dah terpikat, baik rembat kalo tak sure terigau2 hah....kan dah tak tenang jiwa rage ekekekeek

nad, smart gile zakwan pakai tau!!nampak stylo..(saje bakar line)

mama tisya berkata...

btul tu..kalo kenan kena bli..kn blk terbyg2...lain la tmpt shopping tu dkt..tp tu pn nasib2 kalo ada lg kn...hehehe

ieyda berkata...

sama cam ieyda...nyesal btl hari tu sebab xbeli kasut comel kat leesya...alih2 nie nak kene repeat blk gi AEON Cheras Selatan....waduhhhh222
xlena tidur dibuatnya.

MrS. F!zA berkata...

kita dh byk kali jd cmtu..nyesal bial tkbeli.tu skrg ni kalo dh berkenan beli jgk lah sbb tkut balik nti duk mmpi..haha

syawalsimpsons berkata...

kakakak..mmg pon..kalo dah termimpi2..mmg kena beli la...tu la yg selaloo sue cakap kat kengkawan sue...biar menyesal beli...jgn menyesal tak beli..kikikiki...kena beli tu

Masya berkata...

jadinya beli ke tak ni.. hahahaha... samalah, kdg dah berkenan kan.. lepas tu teragak² nak beli.. bila x beli pulak dok teringa².. terbayang² kat rumah...

Falsya berkata...

betul sgt3 nad...kadang tuh kan hati nak tp mulut ckp xyah la..sekali terbayang2..end up beli jugak..lagi sakit hati kalau time nak beli tuh dh xde...hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hensem sangat...
jue selalu menyesal tak beli...
huhuhuuh

Rizziela berkata...

saya selalu menyesal selepas beli... huhuhu

mummy_ayu berkata...

sabar je la..gie la beli cepat..

Iela Fazielah berkata...

mcm2//kamu ni....ni kat mana ni???

~aSHa~ berkata...

aritu singgah sogo...beli seluar anak2 juga.....

rasanye dah tak membeli kot...dah siap skit2 dari awal2 aritu...

el berkata...

hahahahaha beli gak ea
tulah ni lau kes terbyg2
kena beli gak
hehe nti susah nk tido
nasib ada stok lg ek

eima berkata...

cam dah baca la ...ni mesti kat FB ni kan ... hmmm kadang tu aikonpius

lizz berkata...

Sesungguhnya penyakit itu penghapus dosa..Allah itu Maha Penyayang kepada hamba2nyer.....

lizz berkata...

tak per ,,,nanti pi beli ek...
saya selalu gak gini masa time nak beli tak terbeli lepas tu mulala asik duk terbayang je..

Mama Likha berkata...

ktne ni.. g beli sblm tlambat hehe

Eliss Mie berkata...

tak beli apa tu ? tu la kan, kalau rasa nak amik cepat bayar. pk kemudian :p kalau x nak leh letgo balik. hehehe

lia berkata...

jumaat ni cuti, kena p beli ni Nad ;)

zarena heeney berkata...

betul tu
kdg2 tu smp rumah baru terhengeh2 ckp nyesalnya tak beli

mama lieyna berkata...

Hehe.. akak sllu jd gitu gak, terbyg2 kalau benda dh berkenan tp tak beli..hehe..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

budak2 mmg smart pakai jeans..naper tak beli terus ari tu??

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

lagi sakit ati kalo tak beli, balik terkenang2 then esok lusa pi balik dah tak da...huwa....sedey + sayu rasa hati...kita pernah rasa nad....so weekend ni cepat2 pi beli k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...