24 Julai 2013

Wordless Wednesday : ADA IRAS TAK? =P

Kejadian berlaku masa berbuka puasa buffet Ramadhan aritu :)
Kebetulan DjNasT ada sesi berbuka puasa dengan anak-anak yatim di tempat yang sama 
Kitorang pun amik kesempatan la, haha!
Minat kot! =p


Ex-BF Ayu Teduhan Kasih, hikhikhik ;)


Memang kami laki bini suka la kat empunya diri sebelah PapaZN tu ;)
Tapi takde la sampai fanatik sangat, hihi
Start dari citer K.A.M.I, kitorg baru kenal dia ni ;)
Korang penah follow citer K.A.M.I tak?
Start citer ni la lagu-lagu indie sume trus jadik famous amos, hehe



11 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pon penah tgk citer kami ni

eima berkata...

aku kenai die dari drama blogger boy tu ... hosmate Qi

Budak Kampung berkata...

nasti!!!suke3...

Marina Monroe @Nanie berkata...

Tak sama, sorang ada janggut, sorang lagi tarak..hik3x

el berkata...

xde iras lah nad
el tgk muka papa ZN tu cam ahmad dani sbb ada janggut kut hehe

JaSSNaNi berkata...

akak follow citer k.a.m.i kat youtube.. mmg suka tgk dia berlakon.. tak tau pun nama dia nasty.. hahahahahahahahaha!!!!

lia berkata...

sama x serupa.... kot kata adik beradek, mmg percaya...

zarena heeney berkata...

kalau ada jagut mesti ada iras-iras

mama lieyna berkata...

PapaZN versi berisi sket..hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

pengacara rancangan masak skuad pasar malam, huhu..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

nmpak nsem plan NasT dlm gmbar nih..hehehe..tk pernah layan citer tuh..tp start kenal die bila zara layan citer RAFIQ kat astro ceria..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...