11 Julai 2013

UV Meningkat - Ramai MengGOOGLE Resepi Di Bulan Puasa ^_^

Alhamdulillah, dah hari ke-2 berpuasa
Berjaya utk tidak ke PARAM (pasar ramadhan) 
Pada hari pertama puasa semalam, hehehe
Moga niat utk kurangkan membeli juadah di PARAM termakbul la hendakNya 
Maknanya kena la rajin-raijn masak! =P

Semalam bukak-bukak Nuffnang
Terkejut tengok UV utk 1 Ramadhan 
Bila tengok kat keywords, carian apa yang paling mendapat perhatian
Ooooo ramai yang mencari resepi rupa-rupanya :)
Blog MamaZN ni mana ada banyak resepi :)
Tapi yang paling ramai orang cari
3 ni memang mengungguli carta ;)
Harap-harapnya resepi yang MamaZN share kan tu dapat bantu kawan-kawan ^_^




Dalam pada tengok-tengok keywords tu, jeling-jeling gak kat earnings :)
Alhamdulillah, dapat lagi 1 BE/CPUV :)
BE/CPUV ke 9 la nampaknya tu 
Harap-harapnya bertahan lama, hihi




BE [9] - 2013

16 comments:

mama tisya berkata...

tu la rmi yg google resepi..byk keyword resepi dr pemanggang ajaib..akak plak keyword yg org cr resepi ayam percik..tahniah dpt be lg

::NureeN:: berkata...

masyukkkk...
alhamdulillah rezqi :)

eima berkata...

wahhhh tahniah dear ....

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah rezeki Ramadhan :)

MrS. F!zA berkata...

musim org asah bakat..hehehe time ni lah baru nak rajin masak itu ini kan..haha

lieyalatif berkata...

wahhh rezeki ramadhan tu nad...tahniah2.....

semoga menjadi blogger yg berjaye lagi gemilang...auuuwwww!! heheheeh

lizz berkata...

resepi ayam bakar tu...saya pun ader search semalam...ramai kot orang teringin makan ayam bakar...hehe

MizzTina berkata...

hebat..hebat.. kena tmbh lg resepi ni..

lia berkata...

lia lak dok guggle resepi mudah & cepat he3

Chekgu Azrine berkata...

Tahniah sis..akk pun sama..resepu jd popular post ttba. Roti sardin roll tu..hehe

Masya berkata...

tahniah nad, ramainya masyukkk cr resepi hihihi..

mummy_ayu berkata...

wah..masyuk la..congrats Nad!!

kayyana berkata...

biasalah kalau bulan puasa memang ramai yang akan google resipi kan kak... nak masak untuk berbuka.. hahahaha

ALoNa CintamaniszLite berkata...

eh, pasal nuff jgk ke?? hehe..
tp lain2 ye iklan kita........mm..

el berkata...

itulah murah rezeki kita bln ramadan ni kan rmi bloggers yg dpt earning yg lebat..tahniah masing2 ea...

mmg pun blog el pun bulan pose ni UV mencanak..sukaaa aii tgk hahahah alhamdulilahhhh

nadia farahida berkata...

mak aiii, semua jenis resepiiii kuarrrr! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...