12 Julai 2013

Tips Ramadhan Daripada Farah Lee - Borang Mutabaah


Kalau semalam MamaZN dah sharekan:
Hari ni nak share tips Ramadhan daripada isteri kesayangan Ally Iskandar plak
Kat FB kelmarin ada la terbaca tips yang dikongsikan oleh Farah Lee
Caranya adalah dengan menyediakan 'Borang Mutabaah'

Borang Mutabaah ni dibuat dengan cara
Membuat carta senarai ibadah-ibadah yang tak ingin ditinggalkan selama sebulan Ramadhan
Moga dengan cara itu dapat mendidik diri 
Supaya lebih konsisten dalam beribadah
Dan dapat diamalkan sehingga ke bulan-bulan seterusnya jugak
^_^




Bagus jugak kan tips ni?
Bukan anak-anak je patut ada carta, makpak pun boleh jugak kalau nak :)

Untuk keterangan lanjut, boleh la search FB : Farah Lee
TQ Farah Lee sbb share tips!


p/s:
penuh dinding ngan carta la lepas ni :)
takpe, utk kebaikan :)

7 comments:

syawalsimpsons berkata...

takpe untuk kebaikan semua ni kan

fazilzura berkata...

emmm bgus jgk ye

Zura@Iwan berkata...

nnti irfan dh bsr bleh praktikan..

thks sharing Nad

lia berkata...

baguih la carta ni... utk challenge diri sendiri, gitu...

eima berkata...

mudahan kita semua dipermudahkan dan dibuka hati untuk beramal ...amin

mama lieyna berkata...

Bagusnye idea dia... memang makpak pun patut sgt ada carta gini, almaklum..hehe..

*rindu eh, rindu gak nak buat mkn2 lgi, spy dpt kumpul jumpa kwn2, wlu ahkak ni tak ramah mana tp ahkak suka..hehe.. moga ada ksmpatan kita jumpa lg tahun ni.. open house ke.. ish awalnya planning..hahaha.. tp tgk keadaan nnti camno, lps raya sibuk adik ipar nak kawen..huu..

el berkata...

kemain besar papan tu nak nulis..apa kata wat note je hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...