11 Julai 2013

Terserlah Sifat Ke-KAKAK-an :)

Ada satu pagi tu
Nayli tah cemane tgh mamai-mamai bangun dari tido
Terus dia bawak 'baby kecik' dia tu masukkan dalam buai
Pastu siap didodoikan lagi
Adoiyai!
Terkejut gak mula-mula masa tengok insiden itu, hehe
Apa la Nayli ni
Apa yang dia mimpikannya tah sblm tu




Siap menyanyi nak tidokan 'baby kecik' paling tak tahan tu, haha!
Adoi la anak! Sabo ek...
Ada rezeki nya nnt, Nayli tolong dodoikan baby betul-betul ye
Buat masa ni kasi Mama peluk-cium-gomol bambam Mama ni puas-puas dulu
Geram betul! Rasa nak gigit-gigit! Hehehhe


p/s:
Kak Eina kenal tak 'baby kecik' Nayli tu? ;)


19 comments:

lia berkata...

Nayli x sabar nak adik ke tu he3

::NureeN:: berkata...

hehe.. comel...
anak nureen masa x dpt adik lg, siap ambik bear buat mcm breastfeeding :p

JaSSNaNi berkata...

aah... memang geram.. meh nak gigit skali.. wahahaha..

Selamat berpuasa nad and family.. :)

MizzTina berkata...

ahaha..elok sgt la tu..

*∽ IZAN ∽* berkata...

Mamanya jangan buat2 tak paham plakkk.. tu tandanya Nayli dah request nak 'adik'! Ehem ehemmmmmmm......!!!

kayyana berkata...

hihihi.. comel btul... ni masa nayli nak imagine ni.. hahah. agaknye die tgk kaknad dok buaikan die, teringin jugak die nak buaikan bb jugak.. hehehe... nak minta lagi sorang kot..

Adlin Mohamad berkata...

terserlah ke gegirl an nayli hehehhe
dalam kasar2 kyreen dia pun cam gini gak tidokan bear dlm buai siap nyanyi allah allah (zikir) cam mak dia dododikan keysha hahah

syawalsimpsons berkata...

nayli kasi la can la sama mama nak gomol2 kamoo ni..kikiki

~aSHa~ berkata...

besar skit lagi..dia akan pakai 'baby' itu pampes pulak..ehehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

lagu apa laa yg dia dodoikan tu, ek??

Mamanya pulak dodoikan nayli ngan lagu apa?? hihi..

el berkata...

comel kan anak2 buat cam ni..rs nk gigit2 hahaha

nti mama kamoo kerja kuat2 dpt kan bb real ea nayli..nayli ni cumel aihhhhh

fazilzura berkata...

ehem ehemmm ... adik neyli nak baby kewww...

mintk kt mak ayah yew

MamaFarah berkata...

hahaha..nayli nayli..sabar ye nak adik..kih kih

nadia farahida berkata...

pp nayliii rasa nak makan2 jee kak nadddd tolongggg laaaaaa ;))

Fiza Rahman berkata...

Dah bagi hint tu...hehehe...comel anak dara ni. Brapa tahun umur nayli nad?

mekchu berkata...

panjang tak muncung nayli bila buaikan baby tu? hihihi

eima berkata...

cam fahim dedulu ...

pas dpt adek die sgt penyayang ... nayli pun sama kot ...haaa ok la tu kan kakak yg baik

Masya berkata...

nayli mahu adik kah??? bglah abg amir ade adik dulu nayli .. nayli manja puas2 dulu dgn mama yer....

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sweetnye kakak nayli..nnti ada adik baby betul2 kena rajin jugak jaga tau..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...