26 Julai 2013

Terbantut Nak Shopping! T___T

Misi mencari jeans ZakwanNayli diteruskan :)

Mulanya nak pi IKEA sebab lepas tu bleh cuci mata dan poket kat IPC
Tapi rasa macam tak larat jek
So, tukar plan pi Jusco Taman Equine
(nyesal plak pi sini, huhu!)
Sebelum nak pi shopping tu, PapaZN ajak pi tempat electrical
Mula-mula ingatkan kat dalam Jusco
Rupa-rupanya nun di hujung dooonia! Haha!
Lupa plak! Nampak sangat dah lama tak pi situ, hehe

Tapi tu la...
Bila dah sampai situ, PapaZN pi cari barang
MamaZN terpaksa temankan 2 beradik ni tengok The Avengers
Alaaaaa....!
Takleh nak cuci mata dengan aman!
Kalu tak dilayan kang, ada la yang buat drama air mata
Padahal dah banyak kali tengok dah citer tu
Sajek jek la tu, nak tgk kat tv besaaarrr!
Ha, soh Papa beli! Haha!





Lepas sesi pujuk-memujuk, baru turn MamaZN plak nak pi shopping
Alemak, takde yang berkenan!
Cemane la bleh buat pilihan utk ke sinun!

Kalau kawan-kawan, suka shopping kat mana?

8 comments:

eima berkata...

BESARNYE MONTOT NAYLI NI ... keturun sape ni ... hihhihi
klu pakai skirt pendek ... jln kedek2 eeeiiii aku geram mesti comey habis ni

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

Ala kt x pi lg, lps hsbd blik solat jumaat baru nk pi, tp dok pikir gak ni nak pi mana, igt nak pi kenanga tp tau la jln jammed ke tak.....

lizz berkata...

kemain comey lagi abang zack n nayli berbaju hijo...
saya kalo shoping kat mid valley kat situ garden pun ader...best...paradigm pun ok... lagi satu pi OU pun best...

PUANSTOBERI berkata...

soping kat pasar tani jer.. :P

intanfirdaus247 berkata...

errrkk rasa rasa cam umah kita ni berdekatan je kan kan..sebab kat sini pon port kak intan selalu mai singgah…hehe..ikut jalan dalam je..lalu perumahan sat ja sampai…

syawalsimpsons berkata...

kikiki..nampak sangat zakwan minat tu

ch@ berkata...

shopping online saja. hihiks...

zarena heeney berkata...

ena suka pergi Jusco dan jln TAR :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...