08 Julai 2013

Taiping Yang Damai | JJCM - Lunch @ Belakang Bomba

Sorry!
Berderet cerita pasal makan-makan-makan jek ari ni
Nak abeskan cepat sebelum Ramadhan, huhu! ;)
Harap cepat la perabes cerita pasal Taiping ni...

Kali ni nak cerita pasal makan-makan lagi
Sebelum pi Parit Buntar, kami lunch dulu kat food court belakang Balai Bomba
Kedai-kedai belakang Balai Bomba ni famous dengan yong tau foo nya
Tapi kali ni sbb kami pi makan lunch
Jadiknya takde la nak makan yong tau foo huhu!

Yang bestnya, memang banyak kedai-kedai yang jual beraneka lauk-pauk
Semua pun memikat selera
Sedap dengan tak sedap jek bezanya, huhu! ;)
Kedai yang kami pegi aritu pun, takde la sedap sangat
Tapi takde la tak sedap langsung
Ok-ok sajeee, hihihi
Janji lepas la utk alas perut dalam perjalanan ke Parit Buntar tu nnt :)


Berderet kedai yang jual makanan tengah hari


Anak dara moody - kaco waktu tido dia, hihi


Suasana food court belakang Balai Bomba




Anak-anak takmo makan
Depa ralit main ngan kucing jek
Lagi-lagi si Nayli tu... tengok la tu ;)



Gambar makanan kami?
Nan ado huhu
Sebab masing-masing pun dha kelaparan, hihihhii...

So, pasni sesapa yang ke Taiping
Bleh la terjah food court belakang Balai Bomba
Untuk cari makan ^_^



4 comments:

lia berkata...

1. kagum dgn papaZN yg sgt memberi kerjasama dlm ber-cam whore he3...

2. anak dara Nayli tu, gelagat nyer sgt nyuumyyyy mcm nak geget2 he3

zarena heeney berkata...

suami nad mmg sportingkan bila bergambar :)

ch@ berkata...

Sporting sungguh papaZN tu. Rajin jg melayan anak isteri. Rajin juga akak jln2 dan mkn2. Kalo abi ni stret je blk...kang dah nak sampai rmh br cr kedai mkn.

Masya berkata...

ada² jerlah si nayli tu kan .. bertuah nad .. hubby sentiasa layan kerenah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...