05 Julai 2013

Taiping Yang Damai | FM Cute From Taiping With Love :)


Teringin la jugak nak cari ole-ole tanda kenangan bercuti kat Taiping 
Tapi MamaZN tak jumpa kat mana nak cari FM
Yang MamaZN jumpa hanya di Zoo Taiping
Tapi tu la, yang ada FM Zoo Taiping
FM Taiping tu sendrik nan ado, huhu
Tak jumpa... Ke MamaZN yang taktau kat mana ada jual?

Memang banyak pilihan FM
Banyaaaakkkk sangat! Serius rambang mata!
Yang 3 keping = RM10 ada, yang 4 keping = RM10 ada
Jenis rubber ada, seramik ada, macam-macam corak & design!
Tapi disebabkan MamaZN memang dah set nak cari yang jenis macam ni
Jadiknya, memang terjah yang ini jek la
Tak pi tengok FM lain pun, hehe


Cute kan? Ceria jek ^____^

Harganya 4 keping = RM10

Pada Kak Zura, nanti saya pos ek, tak sempat lagi, huhu!
Pada Sue, harap FM dh sampai
Pada Alya, Alhamdulillah, FM dh selamat sampai... Harap suka! ^_^

Rasa macam nak beli lagi la, buat koleksi, hihi...


12 comments:

Lynn Hamzah berkata...

cantiknya nad...nak satu...hehehehe...

Myra Jay berkata...

Kiut.. nak jugak boleh? heheee ;)

M Zamri berkata...

comelnya FM....rugi x pesan 1...

Idayu

syawalsimpsons berkata...

sue rasa note pejabat pos semalam tu rasanya parcel dari nad la...tak amik pon lagi..sebab ari posmen dtg umah, semua tarak...kakakkak...takpe..nnt ada amik isnin ni, sue up tau

zarena heeney berkata...

jenis mcm mana FM tu nad
mmg nampak comey jea

Sha@Mama Tina berkata...

betul la nad..memang boleh jumpa fm kat zoo taiping je. tempat lain tak jumpa pun fm taiping tau..huhu

Eliss Mie berkata...

ala comelnya. eliss lepas banyak kes Fm seramik pecah terlanggar tu, memang lepas ni nak beli jenis rubber jer. comel pun comel. rugi ms pergi zoo dulu tak minat kumpul fm lagi :p

lia berkata...

mmg unik sgt nad... xpernah tgk...

ieyda berkata...

cantiknya FM tu semua...lupa lak nak kirim kat nad hari tu...xpelah xde rezeki...lain kali leh kirim x? :)

Fiza Rahman berkata...

Cutenya.

Cik Puan Diksu berkata...

cantik....la

mama lieyna berkata...

Alaaa kiutnya..murah plak tu..jeles :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...