09 Julai 2013

Taiping Yang Damai | Dinner @ Orange Cafe, Kamalodge

Malam terakhir kami kat Taiping
Kami decided utk dinner kat cafe hotel jek
Saje nak merasa sedap ke idak, hehe
Bila baca kat blog-blog ramai yang kasi komen positif

Lepas dah order, sementara nak tunggu tu
Sempat la kami berposing-posing kejap ;)
Owh ye! Time kitorang dinner ni, nampak gak kelibat Dato' Kamal
Empunya Kamalodge ni tengah beristirehat kat belah dalam, hehe


Manisnya senyuman Zakwan, ayu nya gaya Nayli :)


Bikin hati Mama & Papa cair la ZakwanNayli ni :)


Tengok tu! Macam-macam ragam :)


Menu kami malam tu : 
Grilled chicken chop utk MamaZN


Nasi goreng ikan masin utk PapaZN


ZakwanNayli makan fries jek :)
Ni air kami... Ada jek mata yang ikut enterframe :)


Secara keseluruhannya,
Emmmm, rasa makanan biasa-biasa jek, huhu!
Harga terasa macam mahal bagi kami bila rasa makanannya so-so
Takpela, bukan rezki kami la kot nak makan sedap malam tu

Lagipun malam tu kami makan dalam keadaan yang huru hara gak la, haha!
Sebabnya ZakwanNayli masing-masing dah ngantuk nak tido
Nayli dah nanges-nanges dah sampai kan ada pelanggan lain yang rasa terganggu
Kuat plak tu dia mendengus time dia bangun nak blah cari tempat duduk lain
Huhu, kecik ati kami T___T
Takpe la, takpe... Takmo spoil mood bercuti-cuti, huhu!




7 comments:

Azura Aziz berkata...

bestnya jalan2 taiping... nad, pm alycia address nad bole..

Chekgu Azrine berkata...

Terliur sgt!!!

zarena heeney berkata...

sedapnya menu

eima berkata...

ala cam tak paham je peel budak org tu pun ... cam la ko 5star hotel ..mencik aku org gitu .. cam die tak de anak je ... alahai ...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ada sorang kawan blogger pun bgtau..makan kat situ biasa2 aje la..huhu..

Tp orang yg mcm mendengus bila nk tukar tempat tu...xbaik mcm tu. Budak kecik bkn tau apa...mm. Kalo nak blah...buat cara yg baik agar orang tak TERASA, kan...

lia berkata...

1st pic tu mmg terbaekkk la... sayang nyer papaZN lak xde kan...

CheNamNam berkata...

piture zakuan ngan nayli memang kerlasss habess ko..terbaek senyuman depa..terus cair hati aunty tengok senyum abg zakuan dengan lengguk nayli tue..muahhhsss utk ank2 aunty nie..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...