04 Julai 2013

Taiping Yang Damai | 3D2N @ KAMALODGE (Jom Tengok Bilik! ^_^)

Tadi MamaZN dah share harga-harga bilik kat Kamalodge
Entry yang ni pulak nak share bilik kami ^____^
Teruja!

Kami booked bilik Deluxe RM180/malam
Tapi Kamalodge dengan baik hatinya kasi diskaun 10%
Total untuk 2 malam = RM324
^___^


Ni view dari arah pool
Bilik kami yang ada cat kaler kelabu, belah kanan belakang playground pool tu
ZakwanNayli dah tergedik-gedik dah sebenarnya bila nampak kolam ni, haha! :)


Yeay, dah sampai! :)
Bilik kami tingkat bawah jek, yeay lagi! :)


Sampai-sampai jek terus landing atas katil :)


Comel jek biliknya tapi selesa utk kami 4 beranak :)




Dari tingkap bilik dah nampak pool, weee!
Bukan budak-budak jek excited, makpak pun 'naik' sama :)


Ni dari tangga bilik kami


Posing-posing sebelum jalan-jalan petang :)



Simple jek dalam biliknya
Takpe, janji selesa
Berbaloi ke dengan harga bilik?
Emmm, mesti ada yang berpendapat harganya agak mahal
Nak-nak pulak harga tu tak including breakfast
Tapi pada MamaZN, kalau diambil kira bab suasana, lokasi, keselesaan & kemudahan
Harga tu agak berbaloi :)
Lagi sekali, ini pendapat peribadi, jangan ada anon dtg sini plak! Haha!


Masa kat Taiping ni, MamaZN dok peratikan ZakwanNayli - hepi, excited, layannn
'Angin' pun kebanyakan baik jek sepanjang masa
Amik gambar, suruh posing-posing pun boleh tahan - bagi kerjasama
Memang best! :)


10 comments:

eima berkata...

ok la harga tu ... ade plak pool yg ade playground gitu kan

JaSSNaNi berkata...

tu yg kita nak.. anak2 hepi dan tak banyak karenah.. mood kita pun baik skali kan..

Sue-Rya Qistina berkata...

kira ok la harga tu dgn biliknya. maybe mahal sikit sbb mcm ala2 private villa gitu. hehehe

zarena heeney berkata...

betul tu nad
bila kita sudah ada anak nie
keselesaan yg amat diutamakan
dah sama jugak dgn ena selalu cari tempat bercuti mesti ada pool jugak
sebab anak suka sgt mandi dlm pool..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ok lah harga die..nk banding ngan chalet yg kitorng duduk kat cherating arituh..port dah cun dah tp chalet sempoi giler takde benda pon rm180..hukhukhuk

syawalsimpsons berkata...

sue dah ckp ngan akob...jawapan akob..."MMMMMMMMMMMMMM"...aaakakakakakakakakakakakakak

Sidratul Muntaha berkata...

alah der..
klu kat tmpt lain pun sama mahal jugak..
ade duit..
sapelah nk bisnigkan?1
janji budak2 selesa
cukuplah
aku pun mcm nk gi sinilah kot nnti time tgk pakcik aku kat tepeng..
bisng2 dh dia sbb lama dah kwin tak smpai2 lagi ke tepeng.
*tak senonoh tol ank sedara dia nih

mama lieyna berkata...

Pergi 2 malam syok sket kan..puas..
Nmpk cam tak ramai sgt org tu, selesa sket nak main pool :-)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bercuti ngan anak2 ni mmg satu percutian yg lengkap...
puaskan hati nad bercuti ngan dorang masa dorang kecik2 ni..

yusry berkata...

kira boleh la.. anak2 sya suka main kolam. sampai x nak naik2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...