04 Julai 2013

Setelah 3 Bulan, Ia Muncul Semula! TQ Nuffnang!

Kali terakhir citer pasal BE/CPUV ni adalah 3 bulan yang lepas
Masa dapat BE/CPUV yang ke-7
Sejak itu, terus jek senyap takde langsung update pasal BE/CPUV yang diterima
Sebabnya memang nan ado, huhu!
Dalam 3 bulan tu sedeyyyyy jek =(

Lepas 3 bulan dok menyepi tu, BE/CPUV ni muncul semula
Yeay! :)
Lagi berkobar-kobar nak update blog, muahaahah! Poyo! =p


BE baru - Drypers Quality Story


Jadik la dari takde kan?
Cheque pun lama dah tak dapat
Camno nak dapat earning pun baru berbelas-belas hengget jek! Haha!


BE [8] - 2013

11 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

xpe, sikit2 lama2 jadi bukit. tahniah nad!

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki

Gieyana berkata...

rezeki tue Nad..Kak G x harap sgt iklan nie..tp kalau ada Alhamdulillah...berblog just a hobby jer..~~

tp now rs cm mls jer nk berblog..da bb nnt lg ler rsnya mls agaknyer..kik kiik

Cik Matahariku berkata...

tahniah..seronoknya dapat BE.Salam kenal dari cikmatahariku..:)-

fazilzura berkata...

apa lg... tepek cite bnyk2

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Daku pon dpt juga ☺☺

Sidratul Muntaha berkata...

tiap2 minggu ade
tpi sikti la..
seposen
doposen
ahahaha
klu ade entry msk2 memasak tu
naik la sikti
ekekek
*tak pnh cash out lagi
nk bagi riban - riban..
*angan2 tak kena bayo kan?!ekekke

mummy_ayu berkata...

sama la...Ayu pun baru dpt 2 BE baru..tu yg kena rajin sikit update tu.. :-)

mama lieyna berkata...

Nad rajin update, nnti membiak la dia tu :-)..tahniah..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Rajin kira brp dh BE...hehe..
akak tak penah kira pun..nad

Masya berkata...

rezeki².. tp sy tak dpt yg drypers.. padahal ada jer cerita kisah anak kikikiki.. xde rezeki .. dpt yg lain .. syukurkan semangat nak menulis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...