10 Julai 2013

Sempat Lagi Walau Sedang Menangis! :)

Adoi, nak tergelak bila diingat-ingatkan balik
Apa la Nayli ni! Buat lawak sungguh!
Geram Mama! Rasa nak gigit-gigit! =p

Pagi Sabtu aritu, Zakwan tengah sembang ngan PapaZN
Nayli ni tetibe tah muncul dari arah mana, terus ketuk kepala Abang Zack
Marah la member!
Tak pasal-pasal, angin takdak, ribut takdak tetibe kena ketuk!

PapaZN dengan suara tegas terus la 'haippp' kat Nayli
Alolololo, pandai pulak dia merajuk
Terus nanges-nanges-nanges sampai berjujuran air mata
Padahal memang dia yang salah! ;)

MamaZN malas nak pujuk, biarrr jek Nayli nanges sengsorang camtu
Memang air mata jek la modal dia pun sekarang ni
Mintak dipujuk kekdahnya =p

MamaZN saja-saja sakat Nayli
Amik henpon nak amik gambar Nayli yang nanges tak henti-henti tu
Sedih bebeno! =p

Eh-eh-eh!
Boleh plak tetibe dia berenti nanges?!
Masih ada sisa-sisa sedu sedan lagi
Terus jek buat gaya 1 Malaysia, kihkihkih!
Aikkk, asal nampak kamera henpon hala kat dia, terus jek Nayli buat 'peace'!
Hahahaha!
Lawak betul!




Geram dengan budak bambam sorang ni
Pandai dah nak manja-manja ngan Mama & Papa dia :)


20 comments:

el berkata...

hahahahaha 1msia ea
comel sgt eh
dr x ngis terus 1msia
alahaiiiii nayli hehe

MamaFarah berkata...

hahaha..siap berenti nangis sbb nak buat 1 peace dia tu..amboi! nayli, sian abg kene ketuk..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hahaha..muka menangis tp tangan buat peace..mmg lawak lah nayli ni..lawak yg comeiiiiiii..^_^

mama ila berkata...

alalalala..comel nayli..nangis2 pun sempat posing...hehe

eima berkata...

ganasnye nayli tu ... dasat betui kesian zakwan .. hahaha

mmg comey perangai tu ..siap nk buat peace tu cerdik betui dah gaya mak die suka posing depan camera kan ..

~aSHa~ berkata...

nangis tetap nangis...peace tetap peace...eheheehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Hehe...sian abg...
Tp tgk gelagat anak2 ni...mm, semua jadi kenangan terindah bila dorang dh besar2 sok..

Zura@Iwan berkata...

cute je dia..
bleh stop kejap nanges
nk buat sign 1 msia tu..
lawak la kamu Nayli..hehe

Chekgu Azrine berkata...

Cute...haha..cerdik..smpt lg bt peace tu...peace nayli!!

lia berkata...

seyes la, Nayli ni mmg nak kena geget he3... pandai yer berlakon jurai2 airmata lepas wat salah.. cian abg Zack tau...

syawalsimpsons berkata...

teringat je akan budak tecik ni

amiey lee berkata...

Hahahahaha kemain nayli...

zarena heeney berkata...

gaya mesti ada hehehehhee

Ya ALya berkata...

trademark nayli ni.....1 msia....

Hidayah A Kassim berkata...

hehehehe cutenye dia.. boleh posing pulak dalam sedih2 tu ye

fazilzura berkata...

aikk sempt lg tuuuu

mama lieyna berkata...

Hahahaha..nayli nayli..

Samelah dgn akeem skrg, kuat nangis dh, mengada lebih..hee..

LYAfrina berkata...

hehe.. dlm nangis2 smpat lg tu.. 1 malaysia

kayyana berkata...

hahaha... ade tgk gambo ni kt fb.. adoi.. ketawa yana tgk nayli.. mcm mcm ragam die da skrg ni.. comel... bam bam lak tu.. geramnyer.... tgh nangis pun sempat nak peace yg tak jadi tu ye.. comel sungguh!

nadia farahida berkata...

kak naddd, ni dia ikut perangai sapeee gini. akak ke suamiii HHAHAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...