31 Julai 2013

Selamat Tinggal (Buat Sementara Waktu)

Selamat tinggal BSP
Dari 2009-2013 kat sini
Macam2 kenangan pahit dan manis dah rasa
Hukhuk! :/

Selamat tinggal jugak pd tempat2 yang selalu dikunjungi
Antaranya Putrajaya, Bangi, Taman Tasik Cyberjaya, Alamanda dan kawasan sekitarnya
Sebelum ni dalam seminggu ada la 2-3 kali terjah tempat2 ni
Pasni nak dapat seminggu sekali pun payah kot :(

Takde la jauh mana pun
Bukan ke negeri berbeza
Ke daerah berbeza jek
Tapi sedih & sebak tetap terasa

Nak-nak bila pikirkan Zakwan
Mesti terasa nak mengalir airmata bila baca balik entry ni
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/07/janji-zakwan-tak-sedih.html

Takpela, Zakwan boleh sesuaikan diri kt tmpt baru nnt
In shaa Allah...

Doakan kami ye...
Doakan moga segalanya dipermudahkan buat kami

Sebak tetiba, huhu!
Harap2 ada coverage internet
Kalau takde, makin 'jauh' la kami dengan kawan-kawan semua :(

Bye korang!
Panjang umur, ada rezeki kita jumpa lagi k!

Nak wish Selamat Hari Raya jugak la
Takut tak sempat
Ampun maaf zahir dan batin ye
Kalau ada tersalah kata tersilap bicara

P/S :
- sbb ini, kami xleh nak soping raya sgt hukhuk!
- takde rasa teruja mana pun... rumah baru tp bukan rumah sendiri T_____T

37 comments:

ieyda berkata...

nad pindah ke mana lak nie?

mesti ada coverage tenet tu nanti...

jgn sedeh2 la ye...kita tetap akan berceloteh di alam maya nie...

MamaYatie berkata...

nad, dah pindah ke?huhu..tak sempat jumpa korang...

el berkata...

nak pindah ke mana nad?
n9/melaka/kuantan/
xpelah hope semuanya ok ok

selamat hari raya jugak
maaf zahir dan batin
lau el ada wat silap tutur kata yg menyinggung perasaan nad yea

Nigina berkata...

alahai sedeynya... nad pindah mana.. kesian zakwan baru nak serasi kat tadika dia

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nad pindah mana nie...
moga lepas ni boleh jumpa ye....
masih dalam selangor/kl kan?

mama ila berkata...

pindah kat mana pulak nad??... ila pun..nak mintak maaf andai ada silap dan salah.. selamat hari raya yer ^__^

syawalsimpsons berkata...

takpe la berhijrah di tempat yang lebih baik..insyallah ada hikmahnya...

MrS. F!zA berkata...

tkphm..negeri ke daerah yg berbeza? moga baik2 semuanya ya..

Adlin Mohamad berkata...

alahaiii haru nad oiii kita pos kad raya selit duit raya tuk zack ngan nayli hehehhe

Masya berkata...

sebak jap, nad pindah mana??? saya pos surat ni .. camner.. sampai idak gegegege ... esok baru pos, kalau nak tukar alamat bg tahu ...

eima berkata...

Selamat Hari Raya nad ... bak pe pindah ??

Chekgu Azrine berkata...

Aik sis..kenapa nih..pindah ke mana sis..apa2 jangn bersedih ye sis..sabar bebanyak k..semoga Allah permudahkan segalanya utk sis..

Sidratul Muntaha berkata...

pindah mana nad?!

PUANSTOBERI berkata...

wah..bes nya rumah baru.. nati wat housewarming.. hikhik..

takpe..berhijrah itu perlu sesekali.. hikhik

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ohh..nad nak pindah eh..takpelah, doa yg terbaik di tpt baru yek..pikir yg positif2 aje..kite dulu time nak pindah dari bdr puteri ke klang siap nangis2 lagi syg nk tinggalkan umah yg dok tk smpai 2 tahun tu..wuwu..tp setiap yg berlaku ada hikmah..moga lebih happy di tpt baru k..tgk umah tu pon nmpak cantik n selesa..=)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ohh..nad nak pindah eh..takpelah, doa yg terbaik di tpt baru yek..pikir yg positif2 aje..kite dulu time nak pindah dari bdr puteri ke klang siap nangis2 lagi syg nk tinggalkan umah yg dok tk smpai 2 tahun tu..wuwu..tp setiap yg berlaku ada hikmah..moga lebih happy di tpt baru k..tgk umah tu pon nmpak cantik n selesa..=)

Cho Zila berkata...

pindah mana Nad.. nak secret2ler dulu... selamat menyesuaikan diri...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

eh..cepatnya.
kena pindah jgk ye?
ingat nk tunggu zakwan abes sesi sekolah ujung tahun ni dulu...

Jadi orang Klang pulak laa lepas ni ye.
mm..mesti byk citer psl klang pulak, hihi.

Zura@Iwan berkata...

nad..
kak pon minta maaf byk2 ye..
kalau ada slh dn silap
hrp dimaafkn yer..

kalau bleh kita still ctc k..
jgn lost ctc taw

neway..kak doakan semoga nad + family hidup gembira dan dpt sesuaikan diri d tmpt baru yer..

fazurybeuteq berkata...

PINDAH UMAH KE?????

ke manooo ? sile update add umah yew...

send email denso_cute@yahoo.com

mama tisya berkata...

moga2 ada coverage..kalo tk,
sure mati kutu kan

Iela Fazielah berkata...

mmg sedih tinggal rmh lama... tp best pindah rmh baru..suasana baru...selamat beraya nad

Fiza Rahman berkata...

Pindah kat mana nad? Sedih lah plak.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

pindah mane comeii eh??
ololo, sedih plak kan nk tinggal rumah yg byk memori..
apepun, selamat menyesuaikn diri di tempat baru..
keep on apdet ye!
*windu!*

mama lieyna berkata...

Part paling sedih, anak nak sesuaikan diri kt sekolah baru la kan .. itu yg buat kita sebak tu,taktau lg keadaan mcamanakan..hukhuk.apapun in sha Allah..kami doakan moga semua dipermudahkan... amin..

Pindah mana tu agknya..huu..

ch@ berkata...

Takpela kakNad. Rezki ada di mana2. Pjg umur murah rezki kita jmpa ya. Tak smpt nk potluck, sibuknya mengalahkan apa. No more tears...love u kakNad.

mummy_ayu berkata...

nak pindah rumah ke Nad..pindah mana..cita tau nanti...
seronok pindah nie...Zakwan..mula2 jer.nanti dia dpt geng baru..seronok la..
apa pun..selamat pindah rumah, semoga semuanya berjalan dgn lancar..
and selamat berkemas!!!

Azura Aziz berkata...

takpelah nad, perpisahan itu pasti. kenangan itu yg abadi. harap nad sefamily dpt sesuaikan diri di tempat baru, kwn2 baru... kalau dtg ke sini jgn lupe caling2 yer..

nad, alycia ada nk bg something kt nad.. harap dpt wassup alycia address baru nnt yer..

lia berkata...

InsyaAllah, ada hikmah sebaliknyer....

hijrah ini yg terbaik mungkin utk Nad sekeluarga... kami doakan yg terbaek utk nad sekeluarga...

~aSHa~ berkata...

bestnye dapat duk umah sendiri dah....

akak terpaksa sewakan...sedih

aLyNnZ berkata...

lama tak berkunjung ke blog nad nie..tau2 nak berpindah..pindah ke mana tu nad..apa2 pun semoga semuanyer berjalan lanacr dan zakwan dpt menyerasikan diri di tmpt baru..

aLyNnZ berkata...

lama tak berkunjung ke blog nad..bnyk cerita yg alin ketinggalan..nad berpindah ke mana pulak..apa2 pun alin doakan semuanyer berjalan lancar dan zakwan cepat dpr menyerasikan diri di tmpt baru..

MaMa CyDa berkata...

Nad pindah mana plak? Ishhh saspen jek cam nak pindah ke obersea jek nih eheheheh

Apapun semoga nad sekeluarga dapat menyesuaikan diri di tempat baru nnt ... ^_^

Selamat Hari Raya ....

*∽ IZAN ∽* berkata...

wahhhh!!! raya di rumah baru tahun ni!!!!!!!! tempat lama di lupa jangann.... tempat jatuh lagikann di kenanggg. tapi tempat baru ni sure lagi selesa Nad & keluarga berteduh nantiiii

Myra Jay berkata...

Apapun moga bahagia itu tetap milik korang ye.. :)
Selamat Hari Raya :D

Sweetmama berkata...

insyaallah moga nad sekeluarga dpt sesuaikn diri dgn keadaan persekitaran kawasan perumahan baru nnti..

Ezna berkata...

moga dipermudahkan :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...