04 Julai 2013

Rezeki Tak Terjangka! =)

Malam kelmarin (Isnin malam Selasa)
PapaZN nak pi jumpa SIL kat Bangi, area Seksyen 4 Tambahan
Punya la packed area kedai-kedai tu! Parking nan ado!
Brape kali pusing tah sbb nak cari parking jek, huhu

Masa nak cari parking, lalu la kat kedai mamak Impian Maju
Dan-dan time tu jugak MamaZN cerita kat PapaZN
Yang Kak Eija, CuteMum & famili suka lepak makan-makan kat kedai mamak tu
Sesambil tu saje la nak 'cucuk' PapaZN, nak ajak pi makan kat situ jugak =P
Tetibe, sambil jari menunjukkan ke arah kedai mamak tu
TERnampak la Kak Eija & famili sedang menjamu selera kat kedai tu! Haha!
Terus MamaZN SMS Kak Eija bagitau yang MamaZN nampak dia ;)

Pastu Kak Eija reply, kata nak jumpa kejap
Ingatkan pebenda la kan
Rupa-rupanya nak kasi FM Labuan ni
Allah, memang rezeki sungguh la!




2 dalam 1 :)
Dapat jumpa & dapat FM
Klu tak inform Kak Eija, mesti dua-dua tu MamaZN xdpt ^___^
TQ Kak Eija, suuuuka sangat dpt FM ni 

17 comments:

mama lieyna berkata...

Rezeki namanya... syok :-)

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki tu dapat dua2 sekali kan

eima berkata...

o0o tu kedai fav die ek ...
k.eija ni mmg jenis suka memberi pastu die jenis sgup je pi kat kite tau ... TQ k.eija ...hihihi

mummy_ayu berkata...

WAH..SUKA2....DPT fM LAGI.BEST!!!

lieyalatif berkata...

betul2 rezeki terpijak tu nad...dpt fm cun hah seketul ehehehehehe

eh syok tau malam2 ngeteh kat mamak....lieya selalu buat tapi kalo esoknnye weekend laaa...kalo tak tersenguk le anak dare kang kat sekolah eheheheeheeh

Sweetmama berkata...

Sama² :)
dah lama terperam FM ni dlm handbeg k.eija..hehe,
FM dr nad awal² dh dapat..

sama lah happy jgk jumpa nad w/pun skjp.., moga kita dapat terus kekal bersahabat ye..:))

Ya ALya berkata...

FM adalah hadiah yg paling bermakna untuk kita....hahahahhahaha

el berkata...

kira langkah kanan lah nad eh
untunglahhhh hahaha

Adlin Mohamad berkata...

muka rezeki la nad ni

Chekgu Azrine berkata...

Untungnya dia..

juelee berkata...

bertambah lagi koleksi FM nad.. heheh penuh lagi la pintu esbok ni

lia berkata...

Rezeki berbaik n beramah tamah tu nad ;)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hoh?? sentiasa bwk fm ke member nad tu?? hmm...
tp ye lah..dh rezeki nad ye dak..

**dh muka fm dh akak tgk nad ni, kehkeh...jgn marahhh

Fiza Rahman berkata...

Murah rezeki. Bertambah lah koleksi.

Jom lepak kat haji tapah bistro, seksyen 7. Tom yam sedap & ada dim sum sedap ☺☺

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alhamdulillah nad...rezeki tu

zarena heeney berkata...

rezeki terpijak nie

Masya berkata...

org kata kalau dah rezeki x kemana kan.. kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...