29 Julai 2013

Resepi Blogger Pilihan Majalah JELITA (Ogos 2013)

Assalamualaikum
Selamat pagi! :)
Masing-masing dah shopping raya ek?
Ada yg dah settle pun kan?
Good, good :)
Gi kerja pun semangat sket la ek
Sbb dah nak dekat raya ni hehehe...

Ada sesape dah beli Majalah JELITA keluaran Ogos 2013?
Hehe
MamaZN excited jap bab-bab pertama kali ni, haha!
Sebelum ni, masa sekolah dulu la
Asek masuk majalah sekolah jek
Kali ni teruja sbb MamaZN & Nayli
Bersama resepi Kari Ayam Tomato Puri Leggos
Ada dalam Majalah JELITA hikhikhik ;)

Ala gambar comel cenonet jek pun
Tapi tetap seronok haha! :P

Bukan MamaZN jek ada
Ada 15 orang lagi kawan-kawan blog yang turut serta
Dan yg bestnya kebanyakannya MamaZN kenal :)
Ada Kak Amy Mamatisya, Zety, Ayu Sidratul Muntaha, Kak Ayu Rafikah dan ramai lagi :)

Thanks to Kak Amy sbb bg peluang pd saya ye kak! :)
Nnt kalau ada apa2 lagi, roger la ek
Haha! :P

Jangan lupa dapatkan Majalah JELITA ye kawan-kawan
Cover depan gambar Harith Iskandar & family
Dan jangan lupa jugak try resepi-resepi daripada blogger pilihan Majalah JELITA :)

Ps: bz-bz-bz kemas barang! Penat!

24 comments:

Ibu Lala berkata...

wah bestnye...glamer gitu..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

huhuhuhu...
tahniah....
terus pi beli sbb ada geng2 blogger...
nanti jue cuba resepi dari nad....

Masya berkata...

tahniah nad ... bukan senang nak masuk majalahkan .. ni kira satu peningkatan tau.. resepi masakkan.

lia berkata...

harus dptkan ni.... pas2 nnt mau mntk sign kalau jumpa, aci ek he3

MRS. K berkata...

kite tak penah beli majalah ni.. ngeeee~ glamer kejab nad masuk megazine. hehe

Adlin Mohamad berkata...

cinonet pun glemek ka ton hehehe
resepi leh share reramai

mama tisya berkata...

sama entry kita pg ni...kalo ada lg bole ajk kwn2 blogger sure di inform

syawalsimpsons berkata...

sue dah tak da mood nak keje...nak raya je

Mama Idlan Irsyad berkata...

wah, bestnya.. tak kisah secoet ke beasr.. yg penting ada masuk majalah..

Delimasari berkata...

tahniah

Norlizayati Othman berkata...

Weet weet!! Gelemer ahkak. Then bleh nampak muka Nadia kat sebelah muka surat u. :)

zarena heeney berkata...

wah seronoknya
mcm mana nad dan blogger yg lain blh msk magazine tu?

eima berkata...

Hebat...... aku harus try pas ni tesepi ko tu...tahniah dear

eima berkata...

Hebat...... aku harus try pas ni tesepi ko tu...tahniah dear

ch@ berkata...

okeh, nnt kubeli majalah ni. tapi nak yg ada sign kakNad. ada tak? kehkehkeh. tahniah kakNad. proud to u.

mama ila berkata...

wahhh..tahniah... =) kene try nie resepi nad

Sidratul Muntaha berkata...

pewitt..
nak autograph!!

nadia farahida berkata...

kak nad tak bagitau nadia ponnnnn T____T

Iela Fazielah berkata...

cayalah nad.... akak dah pegang td.. tp akak ingat slaah majalah...akak bl mjlh perempuan... ruginyer.. esok kena bl balik...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

zakwan dh masuk tv..
mak ngan adik dia masuk majalah.
papa dia??

PUANSTOBERI berkata...

hikhik..
akk ulang komen tu ari "lps ni buleh la masuk maste chep" hikhikhik

el berkata...

wahhhhhh skrg dah jd celebriti
seganlah nak kawan ngan uols hahahaha
bolehlah try resepi ni nti

aah amy tu nti roger2 lah kat iols jugak..iols pun teringin nak masuk MAG hahaha

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Femes tu ☺☺

Sweetmama berkata...

tahniah nad, tp k.eija x berkesempatan lg nk g cr majalah jelita ni..hope ada lg nak beli jgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...