12 Julai 2013

Pakej Buffet Ramadhan 2013

Awal sangat ek nak share pasal Pakej Buffet Ramadhan
Hehehe
Alang-alang aritu MamaZN google
Jadiknya nak la share kan jugak kat sini kot-kot dapat membantu
Esok kan weekend
Kot-kot la kalau ada yang nak berbuka puasa kat luar dengan famili @ kawan-kawan
Di samping boleh eratkan silaturrahim
Boleh jugak merasa sedap ke idak variasi makanan yang disediakan tu, kikiki :p
Tapi yang pasti jangan membazir tau! 
Biasa la, bila dah buffet ni rambang mata tengok macam-macam makanan
Sabar, sabar... :)



Kalau kawan-kawan nak cari pakej buffet Ramadhan
Google jek : Pakej Buffet Ramadhan 2013

Antara link yang banyak membantu :


Promosi Restoran



Macam famili MamaZN
Kami memang akan cari 1 hari dan waktu utk berbuka puasa bersama
Sebelum-sebelum ni kami pilih Hotel De Palma, Shah Alam
3 tahun berturut-turut pilih lokasi yang sama

Tahun ni kami nak ubah venue
Nak merasa tempat lain pulak
Tahun ni kami nak try kat Bayou Coffee House, Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya
Ni kes tengok IG yanasamsudin aritu la ni, hehehe
In shaa Allah, kalau takde aral, esok kami berbuka kat sini
Nanti MamaZN update ek best ke tak tempat ni :) 
  


Kalau ada sape-sape yang nak try jugak berbuka kat sini
Hubungi no telefon yang tertera utk reservation k! :)




5 comments:

Chekgu Azrine berkata...

Berapa ek sekepala..nti cpt buat entry ye..nak tgok

Norlizayati Othman berkata...

Waah. Bestnya.

el berkata...

xnah mkn bufet ramadan..semua mahal2 belako..ni ado 5 org mau ratus2..huhu baik masak leh ulang mkn n terus sahur sekali..tp best gak kan sekali sebulan mkn bufet hehe

~aSHa~ berkata...

menarik juga

Lily@MamaZaraZareef berkata...

lame x layan buffet ramadhan..setiap kali terasa nak pi mulala pk syg duit. maklumlah,bln puasa slalu makan sket je..dasar kedekut ye tak..kekeke..tp kalau dpt kmpul ramai2 mcm family nad best gak kan..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...