26 Julai 2013

Pakai KASUT RAYA Sebelum Tido

Nayli la ni!

Orang lain dah ready nak tido dah
Dia takmo tido lagi
Sebok belek-belek kasut raya, huhu!

Masa kemas-kemas baju raya diorang ni
(yesss, MamaZN dah siap packing, huhu!)
Nayli terpandang kasut raya dia yang beli aritu
Sebelum ni dia wat tak kesah jek
Tapi time kemas-kemas tu, sebok plak dia mintak nak pakai

Ke hulu, ke hilir (dalam umah la) dok peragakan kasut
Mula-mula tunjuk kat PapaZN
PapaZN saje la tunjuk gaya teruja
Alolololo, Nayli gediks!
Sengih jek memanjang - seronok kena puji

Bila Nayli tunjuk kat Abang Zack
Abang Zack layan macam nak tak nak je, hihihi
Sentap member =p





Pantang disuruh simpan kasut tu balik
Mesti dia marah-marah
Pastu dia yang nanges macam kena marah!
Last-last, bila dah tido baru MamaZN simpankan balik

Bukan boleh percaya sangat Nayli ni
Kang abes dicampak ke mana-mana karang
Jenuh nak cari plak, haha!



p/s:
kitorang kat kampung ni, hehehe
besssttt! (saje bako line =p)

 

9 comments:

Ibu Lala berkata...

tak sabar nak ry nampaknya tu.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

senyum sorang tengok aksi nayli...
wa bestnya dah sampai kg...

syawalsimpsons berkata...

jahat tau dah ada kat kg...ni mmg kes kasi bakor ni..mmmm....mmg sama la ngan syawal dolu besar2 dier...pon suke pakai kasut dalam umah..sampai membawa ke tido

el berkata...

hahaha xsabo nak raya lah nayli tu
tu nasib kasut..kang xpasal2 suh wat fesyen show ngan suar blocking dia tu :)

elehhhh esok kita pun balik kpg jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk hehe

eima berkata...

untunglah dah dpt balik kg ... kami tgu raya je la .. tahun ni tak blk kot kg ai .. sbb hmmmm tahun ni tak brape nk masyuk ...huhu

kayyana berkata...

wah... lena btul puteri bam bam tido dengan kasut barunye tu.. hahaha.. biasalah kak nad.. kalau die da nak pakai tak kire la mcmne sekalipun mesti nak sambar jugak kan.

Sweetmama berkata...

hihi..nayli dh x sabar nak beraye dgn kasut baru la tu tp sbnrnya bdk2 mmg suka main kasut la, kalau Ziqry tu asik la memunggah rak kasut..semua kasut dia nak menery ..

zarena heeney berkata...

dah tak sabar nak beraya nie :)

mama ila berkata...

nayli dah xsabo nk raya yer...heheh..budak2 mmg suka tau pakai kasut baru..hannani pun...kalau Nampak kasut dia..mesti nak pakai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...