02 Julai 2013

Nayli Ada Geng Mesyuarat Tingkap! =P

Kejadian hari Jumaat lepas
Elok jek bangun dari tido, Nayli terus pi kat sliding door
MamaZN ingatkan apaaa la yang Nayli cari
Rupa-rupanya 'geng' dah datang ajak bersembang! Haha!
Cute jek! :)

Terjengah-jengah jek Nayli nengok 'geng' kat luar umah
Kejap-kejap kang bercakap dengan 'geng', tah guna bahasa apa tah, haha!
MamaZN tak faham! =p
Yang 'geng' plak rajin melayan
Elok jek dendiam temankan Nayli bermesyuarat =p






Nayli memang pencinta kucing!
Pi mana-mana kalau nampak kucing mesti nak kejar, nak main sama
Mula-mula tu konon-konon macam geli la kat kucing
Tapi lama-lama, bila makpak dia tak perasan
Elok jek dia pi tendang-tendang kucing tu, huhu!
Sabo je la! =p

Jangankan mak dia
Ai is geli dengan kucing! =p


p/s:
tak penah la MamaZN join mesyuarat tingkap jiran tetangga kat sini ni, hihi
banyak keje nak buat kat umah selain nak bermesyuarat tu =p
tp kengkadang tu ada la jugak tunjuk muka - tapi gitu2 jek la, hihihi...

 

12 comments:

syawalsimpsons berkata...

nayli geng ngan aunty soya..yeee....suke kucing

ieyda berkata...

comellah gaya nayli ngan kucing tu....

Chekgu Azrine berkata...

Anak akak kalau nmpk kucing trs angkat kaki..jerit2.lagi dasat..anak akak yg sulong tu..bahaha

eima berkata...

klu alisha dah alma dah jerit .. nampak dari jauh mmg die cam suka je bila cat tu dtg dekat ...haaa mula la ...

alisha paling takut ngan kucing hitam sbb ade pengalaman masa kecik ...kiki

comeynye nayli berkawan ngan kuceng tu ... aku geget jugak nayli kang

Fiza Rahman berkata...

KO bley gang dgn anak dara aku tu, geli & takut kucing. Nampak kucing nangis.

Sidratul Muntaha berkata...

dak phobia dgn kucing
mencik betul dia dgn kucing
nk2 klu blik meru
klu kucing tu usik dia smpai dia nangis2
lps tu confirm klu dia jumpa kucing tu blik
dia pukul dgn penyapu or hanger..
giler kejam

mama ila berkata...

amboii baby nayli..kecik2 dah mesyuarat tingkap yer..hehe

fazilzura berkata...

suke tui dak bambam2 ni yew..

cm amni pun suke kucing, siap pandai wat bunyi kucing

mama lieyna berkata...

Akeem nak join bleh, :-) akeem pun geng dgn kucing ni, blk kg baru ni, terserlah keakraban dia n kucing..hehe..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

nad geli ngan kucing ker..heheehhe..zareef ngan zara pon pencinta kucing..klu boleh kucing dtg umah diorang nak bela gamaknye..wuwu

Zura@Iwan berkata...

nayli suka cat gk ke?
nad plak geli? sm la ngan kak..haha
irfan dia berani2 ..tp bila cat mai dkt..dia seriau..kahhhh

ch@ berkata...

Wah nmpk je kental, hati lembut nayli ni. Mcm auni....ganas tapi suka kucing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...