05 Julai 2013

Menang Contest | Bergaya Dengan Nursing Blouse :)

Ingat tak MamaZN ada mintak bantuan daripada kawan-kawan
Untuk LIKE gambar bawah ni sebagai tanda sokongan pada BF mommies?




Walaupun tak menang hadiah utama (voucher RM150)
 Tapi dapat menang saguhati pun dah happy sangat! :)
Hadiahnya voucher RM50
Boleh la pasni redeem nursing blouse yang baru, hehe
Apa-apapun, thanks pada kawan-kawan yang sudi LIKE gambar MamaZN
MamaZN sangat-sangat-sangat hargainya 



Kemenangan [21] untuk 2013


15 comments:

Ibu Lala berkata...

Tahniah. Syoknye menang. Lepas ni leh masuk peraduan lagi.

lia berkata...

wahhhhh tahniah... tahniah nad....

mama tisya berkata...

tahniah...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tahniah....
suak tengok kawan2 menang

ALoNa CintamaniszLite berkata...

wahh..ni bkn muka FM aje ni..muka menang peraduan jgk, huhu..
Muka rezeki gitu..alhamdulillah..dan tahniah sekali lagi..

Alycia berkata...

tahniah nad.. rezeki hari jumaat ;)

Ya ALya berkata...

tahniah nad....

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh voucher 50 hengget pon berguna jugak tu...

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh voucher 50 hengget pon berguna jugak tu...

zarena heeney berkata...

wah mmg nampak comey

syawalsimpsons berkata...

tahniah nad..alhamdulillah rezeki

Eliss Mie berkata...

wah tahniah :) pm jer eliss, In sha Allah lenkali bleh tolong lagi :)

Fiza Rahman berkata...

Tahniah.

Cik Puan Diksu berkata...

Menang.. Bestnye..Suka masuk contest ye...

Masya berkata...

tahniah.. ok ler u.. blh beli untuk blouse raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...