23 Julai 2013

Layan Movie TURBO | Tunaikan Permintaan Zakwan

Ahad baru-baru ni kitorang pi tengok movie kat IOI Mall Puchong
Tu pun sebab dah letih dengor Zakwan asek dok berzikir
Ajak pi tengok citer Turbo - Si Siput Laju, hehe

Kalau tak lagi la, dia ajak tengok 2 movie!
1 citer Turbo, lagi 1 citer Despicable Me 
PapaZN soh Zakwan pilih 1 jek
Last-last Zakwan pilih citer Turbo

Pilih IOI Mall Puchong pun sebab itu yang paling dekat dgn umah
Sempat la lagi nak balik berbuka kat umah
Jangan wat hal pi tengok movie jauh-jauh!
MamaZN dah siap masak-masak dulu sebelum kluar umah, haha!


Posing dulu :)



Next citer Zakwan nak tengok - Wolverine
Aiyakkk! dengar jek la dia asek cakap ulang-ulang pasal ni nnt



Sebenarnya maaaaalas sangat nak pi tengok wayang time2 bulan puasa ni
Letih!
Dah la tak dapat makan, kang dok bergelap dalam tu mau tertido, haha!
MamaZN lettewww! =P

Best ke citer animasi TURBO ni?
Emmm, boleh la... 
Untuk budak-budak cam Zakwan seronok sgt la
Sebab pasal lumba-lumba kereta kan
Ada jugak pengajaran diterapkan dalam citer ni
Sayangi adik beradik, sentiasa bantu-membantu, jangan sombong walau dah hebat
Ok la, not bad
Tapi takleh challenge citer The Croods & Monsters University
Despicable Me 2 pun ramai kata best kan?
Tapi kami tak pi tengok citer tu, huhu!


Anak dara ketiduran sampai abes citer, hehe


Tak pasal-pasal tengok movie di bulan puasa T_____T
Demi anak punya pasal...

 

18 comments:

mama tisya berkata...

tisya pn ajk tgk wyg..sbb biasa vkend bw die tgk wyg kn...tp ckp kt die bln pose wyg tutup..hehehe...adik akk ckp despicable me tu klakar..rsnye best kot dr turbo..hehehe

syawalsimpsons berkata...

sue dah lama benar tak tengok wayang ni....

mama lieyna berkata...

Abag zack punya pasal ye, mak turutkan jua... :-)
Akak bulan puasa ni, mmg kurang sungguh bjln.. weekend pun dok umah je siapkan baju raya..
Ponat kan bulan puasa, pas berbuka mulala ngantuk tahap gaban.. hehe..akak le tu.. :-)

::NureeN:: berkata...

huhuuu....
last week elly n daddy jer g layan movie.. sempat b4 berbuka movie tue abes...
n3 nti baru update :)

Falsya berkata...

suke zakwan dpt tgk wayang ye..kite skang nie dh xlarat dh nak tgk wayang...xselesa..sakit2 pinggang dh..hehehe

lieyalatif berkata...

hahaah nad sebijik mcm lieya...lemau nak tgk wayang time puase2 ni...rindu woo nak kunyah popcorn hahahaahah.....sbb tu gigih gak gi malam ...tapi kene pi weekend laa tak kaco ari sekolah takut kang bangun lambat esoknye kang heheheheh

kemain abg zakwan senyum dpt tgk wayang....nayli gak syok layan mato ekekekeekek

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

seronok abg zack ye..permintaan dipenuhi

Adlin Mohamad berkata...

syok nayli tido hehehe
kami mmg jarang tgk movie tu siap perli king zaman bercinta tiap2 minggu leh tgk movie ni dah beranak pinak tgk dvd je huhuhu

Sidratul Muntaha berkata...

tingin jugak nk bawak budak2 ni gi
but then dak aqil mmg jenis tak reti duduk diam
karangberjoget satu panggung nnti klu bwk dia tgk movie

el berkata...

semangat betul tgk wayang time2 pose ni ea...kemain nak meraton tgk wayang hahaha..zakwan ni kumpul duit raye byk2..ha pas2 nak tgk cite ape pun boleh taw hehe

Iela Fazielah berkata...

wah...bestnyer... syfqah pun ada requst...tp xde sapa nak bwk.. akak rs 2 thn lepas la skali akak tgk wayang lepas mkn bubba gump anniversary tu...smapai la ni xde tgk wayang dah..... suka zakwan..muka puas hati mama papa dia penuhi keinginan

lizz berkata...

kemain ceria abang zack dapata nengok movie yer,,,
...saya dah lama x bawak anak2 nengok wayang kesian dierang...

zarena heeney berkata...

sama la ngan umairah ajak tgk wayang
tapi mr.hubby mmg taknak jejak kaki waktu bulan pose nie...

JaSSNaNi berkata...

amboiii.. syok nayli tido gelap2 tu kan.. tapi tak jaga dia walaupun dengan sound system yg kuat ye..

lia berkata...

asalkan abg Zack senyum, smua pon mama cuba turutkan... kan kan...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnye tgk wayang..nak jugakkkk...=)..zara arituh sibuk ajak tgk despecible me..tp papanye malas nk bwk time bulan2 pose nih..last2 papa belikan cd jek..mama tk smpat layan cd tuh..tp ok kos lah tak cukup feel cam tgk kat wayang kan..wuwuwuwuwu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

terlentok2 naylie..hehe..comel..

eima berkata...

wahhh zakwan dah tgk ek
fahim skrg ni pun dah pandai ajak aku tgk wayang tp alisha tu ridau lah aku ni .. die jenis tak suka tgk TV ....takut die ngaruk je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...