19 Julai 2013

Janji Zakwan Tak Sedih =/

Sepanjang Ramadhan ni rasa-rasanya ada la 2-3 kali gak missed
Tu pun sebab hujan
Kalau tak hujan, memang PapaZN turutkan jugak kehendak Zakwan tu

Taktau la, angin apa tah Zakwan ni
Setiap petang mesti ajak PapaZN round-round naik moto
Bukan ke mana-mana pun
Pusing-pusing taman perumahan ni jek

Tapi ada 1 tempat yang PapaZN wajib bawak Zakwan round
Pi tengok tadika
Adusss!
Zakwan siap merayu-rayu ajak pi tengok tadika
Sedangkan setiap hari Zakwan pi skool
Pastu petang ajak lagi round-round depan skool pulak lagi?!

Macam orang-orang tua dulu-dulu kata la
Tak dapat tengok orangnya, dapat tengok bumbung pun jadik laaa
Hahaha, Zakwan camni la kot :)


MamaZN tak ikut ;)


Sekolah Zakwan T____T


PapaZN seboleh-boleh nak happy kan Zakwan
Layankan aje la kehendak Zakwan sekarang ni
Takmo dia sedey-sedey

Walau Zakwan kecik lagi, rasanya Zakwan dah pandai faham
Tapi dengan cara dia la kot
Mungkin dengan cara camni (ajak pi tgk skolah setiap ptg)
Zakwan dapat lepaskan rindu pada tadika & kawan2
Harapnya, Zakwan tak demam rindu nanti, huhu!

 


17 comments:

JaSSNaNi berkata...

macam tu la kalau anak2 dah suka kan.. mak pak turutkan je.. nanti tak pasal2 kalau dia ngamok nak tengok memalam buta pulak.. hehehe

syawalsimpsons berkata...

alahai sue pulok yang sedey ni...zakwan nnt sekolah kat mana...

Chekgu Azrine berkata...

Nak brrpindah ke sis

MamaFarah berkata...

hehehe..zakwan2..ada jer ..x menahan nak tengok sekolah tu..

el berkata...

taun dpn zakwan sekolah lain ke nad
layan je lah kehendak dia...sebak jugak tgk budak2 cam ni..dulu abg danish nak tukar sekolah lain el pulak yg sebak sbb kena tgglkan kwn2 dia tu..tp skun dia ok je haha

ch@ berkata...

rasa sebak pula. harap zakwan baik2 aja. dpt kawan baru nnt. smg dipermudahkan kak.

lia berkata...

ekekekeeee rajin betol la papaZN melayan yer...

Nida Mohd berkata...

sama macam anak2 saya..ikutkan je lah kang megamuk sakan pulak kalo x bawa ye dak..

PUANSTOBERI berkata...

sentimental orang nyer abang zack nih. hihik

lizz berkata...

tengok nayli tu kemain comell duk atas motor tu...
zakwan nak tukar sekolah ker?

Adlin Mohamad berkata...

hari2 gi skol
nak round pun nak tgk skol ermm zack ni ada2 je

Rizziela berkata...

hati masih kat situ lagi tu

Fiza Rahman berkata...

Sedih lah plak. Layan kan jer lah.

zarena heeney berkata...

hati masih trepahat kukuh di tadika dia lg tu

Masya berkata...

budak² kadang² mmg mcm tu lah, kt kenelah layankan jugak .. sebab nanti dah ua.. mereka jugak yg nak melayankan kita...

Aisy Nasiha berkata...

nad, tadika zakwan ni di mana ye? akak tgh survey tadika di kawasan bsp ni...

Myra Jay berkata...

InsyaAllah Zakwan mesti ok punya..
His a good boy :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...