05 Julai 2013

Dapat Hamper Free Lagi... ^_^

Sebelum ni MamaZN ada share dapat hamper free sbb submit resepi
Pastu bila tengok kotak hamper tu
Barangan yang diterima nilainya tak sampai pun total RM120 seperti yang dijanjikan
Mula-mula macam mak redhooo jek la kan
Sebab benda free, kira rezeki la tu orang nak kasi kan
Takde la nak komplen balik ke hape, hehe

Alih-alih, minggu lepas, MamaZN terima email
Kata diorang mintak maaf sebab hamper sebelum ni tak sampai RM120 nilainya
Dan diorang akan hantarkan tambahan hamper yang baru
Wahwahwah! Seronoknya! :)

Tunggu punya tunggu punya tunggu
Sebelum pi Taiping ritu takde pulak parcel sampai
Lepas balik dari Taiping baru tiba
Takpela, biar lambat janji selamat sampai dan terima :)
Biasa la dok BSP ni, malas dah nak citer menda tak best pasal courier service, hehe


Semua pun botol besar-besar! :)


Ada beg, ada buku resepi & ada apron jugak
Bertambah la stok di bulan puasa ni, hehe
Save bajet =p

Tapi ye la, still kena masak nasi jugak
Ate, dah masing-masing pun tekak Melayu kan
Hehe ^___^


p/s:
TQ Kak Amy sbb Kak Amy, semua pun dapat habuan, hehhe

7 comments:

mama tisya berkata...

rezeki ada adiah tambahan kn..bkn rm150 tp rm 120..slamat masak western..akak pn tk try lg

Masni Syafie berkata...

bestnyer...hehe
sekali sekala bln puasa,ape salahnye
mkn ala-ala itali gitu..hehe

Masya berkata...

bestnya dapat free.. lain kali bglah tahu jugak, nak join jugak bende² free mcm ni hihihihi.. jimatkan..

Cho Zila berkata...

rezeki2tu.. bulan pose lagikan.. seronok kalau akak dapatnyer..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Tahniah Nad...

Chekgu Azrine berkata...

Untung sangat..muraj rezki nad

eima berkata...

wahhh pas ni lebih rajin la kan nk masak bahan macm2ade

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...