05 Julai 2013

Breakfast Bersama Rakan Blog @ Kaki Bukit Larut, Taiping

Masa kat Taiping aritu, sempat la roger-roger dgn akak sorang ni :)
Excited kot nak jumpa!
Sbb sebelum ni asek berbalas-balas komen kat blog, FB & Whatsapp jek

Kami set masa nak breakfast sama-sama kat kaki Bukit Larut
Naik kereta dari Kamalodge ke tempat nak breakfast ni tak sampai pun 5 minit
 Kalau ikutkan boleh jek nak set breakfast kat tempat lain
Tapi roti jantan punya pasal, nak jugak sarapan kat sini, haha!
Akak ni la yg introduce kan menu roti jantan ni
Sebelum ni baca & tgk gambar kt blog akak tu jek
Kali ni dapat merasa sendrik, hihi... Puas! :)


 Sebelum breakfast, sempat la jalan kejap ke pintu masuk ke Bukit Larut
Macam-macam gaya si Nayli ni tau, haha!


PapaZN & Zakwan


Sedikit info :)


Kami sampai dulu, kami pi makan dulu, huhu
Tak tunggu pun! =P
Lapaq punya pasaiii, hihihi
Baru 3-4 suap, akak yang MamaZN teringin nak jumpa tu pun sampai
Dupdapdupdap, haha! Rasa segan tetibe =p

Alhamdulillah, seronok dapat jumpa akak & family
Seronok dapat sembang-sembang
Saya senyap sket kak... 
Naseb ada husband saya yg rajin borak, haha!
Sori kak, rasa serba salah pulak sbb curi masa akak sket utk nak jumpa ni
BZ betul weekend akak aritu, huhu
 Apa-apapun, thanks sbb sudi breakfast sama-sama! :)
Belanja sarapan plak, pastu dapat ole-ole lagi...
Aduuuhhh! Segan plak rasanya 


Ini la akak yang dimaksudkan ^_____^
Kak Alona Cintamaniszlite


Kak Alona awal-awal dah up entry pasal pertemuan kami ni, hehe
Masa kami ada kat Taiping aritu lagi dia dah up dah :)
http://cintamaniszlite.blogspot.com/2013/07/ada-rezeki-jumpa-mereka.html

Seronok kalu dapat sembang-sembang ngan Kak Alona ni
Sebab banyak nasihat, pandangan & pendapat
Tu yang rasa cambest tu, terasa macam ada kakak sendrik plak
Almaklum, MamaZN kan anak sulung ;)

Esoknya tu sebelum bertolak balik KL
Kami breaksfast kat sini jugak
Malas dah nak cari tempat lain, hehe


Feveret terbaru Zakwan - telur setengah masak
 


Nayli senang jek, kasi dia makan sendrik senyap la dia :)


Masa jumpa Kak Alona tak order roti jantan sbb teringin nak makan nasi lemak
Esoknya tu baru order menu ni, hehe


Best jek cuti-cuti kali ni
Masih sempat lagi nak jumpa kawan-kawan alam maya, hihi
Sambil menyelam sambil minum air kata orang ;)
Kalau tak, tah bila la lagi nak jumpa kan?
Bukannya pi Taiping tu tiap-tiap hari ^_^


12 comments:

mama lieyna berkata...

Waah, btmbh lg kenalan blogger yg nad jumpa..best.. :-)

Husbnd nad mmg sporting, klu k.eina, dua2 jenis senyap sket..camno..huuu...

Uii nayli, gaya cam giant je tu ha... hee..

syawalsimpsons berkata...

bestnyer...terbayang keadaan kat sana...sejuk, segar je taiping ni kan

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

ketawa sendiri tengok aksi nayli...
seronok dapat jumpa kawan blogkan

Sue-Rya Qistina berkata...

nayli nak menari oppa gangnam style ke. cute je!

lieyalatif berkata...

hahaahaha...tegelak tgk nayli posing tu nad...dah mcm nak berkungfu ke taici gitu hah...adoi budak kenit ni tak penah tak buat aunty lieya tesenyum tau bile tgk pic awak heheheheheh....

ooo gitu rupenye roti jantan...pestime lieya tgk ....selalu order roti bakar asing, telur masak stengah asing pastu pecah sendiri jek....menarik gak tuh...

eima berkata...

wahhh ko asek jumpa blogger je kan ... hebat la ...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam nad..k.atie ada lar 3 X g Taiping...bwk anak g zoo(masa depa kecik lar..hihi)

lia berkata...

Nayli pasang kekuda da pandai... x lama g bole hantar bersilat tu nad he3

Chekgu Azrine berkata...

Blm penah lagi jejalan taiping..lalu selalu jgk

ALoNa CintamaniszLite berkata...

timakasihhhh...... :)

zarena heeney berkata...

ena blm lagi jejak kaki ke taiping
bila baca dr blog nad mmg nampak menarik

Masya berkata...

owhh makan roti jantan tu kat sini ke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...