19 Julai 2013

Blog Dan Kawan

Orang selalu kata...
Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari
Berkawan biar beribu, jangan pilih 'bulu'
(okeh, ni saya yg tambah hihi =P)

Sebelum ni
MamaZN tak pernah sangka pun
Dari berblog, kita boleh tambah kawan

Tapi bila dah lama-lama
Ehhh, terasa macam dah kenal lama pulak
Padahal baru sekali dua jek jumpa
Ada tu tak pernah jumpa pun
Tapi senang nak mintak pendapat
Senang nak bercerita atau share something

Macam MamaZN ni
Dari blog la baru ramai kawan
Almaklum, S.A.H.M la katakan

Lain la kalau org berkerjaya
Ada kawan se'ofis', kawan se'department', se'building' :)

Tu sbb MamaZN sangat-sangat-sangat hargai kawan2 yang ada
(anda sekalian la tu ye!)

TQ semua!
TQ sebab sudi jadi kawan MamaZN

TQ Cha (http://hijaucantik.blogspot.com)
Sebab sudi kirimkan hadiah yg cantik
Rasa terharu!

Moga terus kawan sampai bila-bila
Dengan kawan-kawan lain macam tu juga :)

15 comments:

Norlizayati Othman berkata...

Bestnya. Biar kawan beribu. Jalinkan silaturrahim.

mama lieyna berkata...

Comelkan...

Comel jugak hubungan yg terjalin ni:-)

Nnti gather2 la dtg umah k.eina, raya ke, tak open house pun, bleeh je k.ein msk laksa, ajak cha dtg waktu yg sama..hee...

lia berkata...

Alhmdlh.... Btambah lg kawan2 Nad...

el berkata...

aiii likeee uuu hahahaha
selamat ari raya boleh gitu kehkehkeh

Adlin Mohamad berkata...

nampak ada blogger dapat kad raya sama cam ni bestnya dgn ingatan tulus ikhlas tu hehehe

Marina Monroe @Nanie berkata...

Salam,

Haah, dengan berblog, auntie dapat ramai anak angkat siber, mereka juga banyak memberi hadiah2 utk auntie.
Alhamdulillah
Auntie catat semuanya dilabel gift dan friendship

ch@ berkata...

Sama2 mentor. Berkawan sampai syurga. In shaa Allah.

eda_ej berkata...

comelnye ketupat die.. =D

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak pun tak brp ramai kawan..
kawan blog pun tak ramai mana...

Tp ada jgk laa..dari takde..hehe..

Masya berkata...

cha ni rajinkan seiap tahun buat kad sendiri .. sgt kreatif...

Zura@Iwan berkata...

mmg kreatif kan cha buat...
kawan biar beribu..
musuh jgn dicari kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Cantiknya kad raya...!

zarena heeney berkata...

betul tu
kwn blogger nie sagt2 la meriah

Fiza Rahman berkata...

Kretif kad raya tu. Seronok dpt kenal ramai kawan blog even tak pernah bersua muka. Tapi dah pernak jumpa beberapa org dah ☺☺

Bila nak jumpa kita plak ☺☺

eima berkata...

tu la hanya dari blog je kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...