26 Jun 2013

Wordless Wednesday : FACE MASK

Dah macam bedung baby pun ada ek bila tgk gambo ni, hehe
Hasil rembatan PapaZN dari ofisnya ;)
Cukup la utk seminggu
Kang minggu depan kalau masih takde perubahan
Amik la lagi, muahhaahah! =P




Menda yang paling laris di kala ini
Harga pun mungkin jadi berlipat kali ganda
Sebab walau mahal, orang mesti beli 
Dah jadi semacam keperluan kan?
Takpe, jangan pikir pasal harga
Pikir pasal kesihatan jek sekarang ni

Take care, kawan-kawan! :)


13 comments:

MRS. K berkata...

rasanya banyak opis yg provide mask utk staf

zarena heeney berkata...

tu la mahal pun kena beli jugak
utk kesihatan kan

Gieyana berkata...

Plg larisss...nw kt penang dh ok..Kak G pon hb bw blik..:)

mama lieyna berkata...

Itula..manyak untung diorang :-)

Akak seb baik dpt free :-)

Chekgu Azrine berkata...

Tc too sis

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak tak beli pun..hehe.
kalo beli masa tgh hot ni...tinggal jenis getah sangkut kat telinga ni aje lah.
Akak suka yg bertali tu..leh ikat belakang kepala...belakang tudung. Tak perlu selit2 celah tudung nk sangkut kat telinga.

Tgk mende ni...ingat masa arwah mak akak sakit dulu....mm..
Tu yg akak lambat2 nk pi beli. Mujur dh ujan..takde ler pi beli pun..

Hariz berkata...

Alhamdulillah dah takde jerebu

http://profhariz.com

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sebelum ni ada isu jerebu gak few years back kite pon tlg tapau mask dari opis bwk balik umah n kampung..hehehe..yg kali ni siap beli lg sbb kat tpt kerja baru mcm tk nmpak jek stok mask..wuwu..nway, harap cpt2 la reda isu jerebu ni kan,,

Ibu Lala berkata...

opis kita tak provide pun...

Zura@Iwan berkata...

mmg paling laris...
kak..seb baik en suami bw blk..
free aje..hehe

ch@ berkata...

kita punya ada lg sekotak. hahaa, tak guna pun. beli sebab murah ms dulu.

CheNamNam berkata...

hakak adik hakak yang kasi sebab dia nurse kat sepital..so takyah nak beli lah guna jerk yang free..jimattt..hikhikhikk

Masya berkata...

nasib baiklah dapat free opis bg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...