27 Jun 2013

Terpengaruh Dengan Rakan Blog :)

Suka tengok Zety share gambar dia pakai shawl kat IG :)
Cantek-cantek plak kalernya tu
MamaZN plak skrg ni memang suka pakai shawl
Tu yang gedik-gedik tengok page FB yang Zety share kan ;)

Aduhhhh!
Memang kaler-kaler yang cantekkkk sangat!
Plain punya cantek, yang bercorak punya pun cantek
Harga pun reasonable
Tapi tu la, mesti cepat habes punya!
Ye la kan, menda cantek... Mesti la ramai yang nak ;)





Disebabkan tak tahan dengan godaan warna-warna  & corak shawl yang cun
MamaZN sempat la beli 2 helai, hehe
1 plain, 1 bercorak
Yang bercorak tu macam yang kat gambar atas ni
Yang plain tu ingatkan nak pakai sama ngan baju raya nanti, hehehe
Kain nya memang sedap dipakai, jahitan pun cantek
Senang jek terbentuk ;)
Suka sangat!
Pernah terkena sebelum ni, beli dari butik terkenal tapi jahitan dia
Hmmmmm, sedey! =(

Memang cannot tahan maaa, haha!
Jangan la ada sape-sape yang share lagi shawl cantek-cantek ni
Ada yang MamaZN terbeli lagi karang, kikikiki... ^_^

Sebelum ni pernah gak, TER rembat sehelai =P
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/04/selamat-merasmikan.html


18 comments:

Norlizayati Othman berkata...

Shantek. Camna Nad pakai elok ja kat depan tu? Kalau Liza mesti xjadi nyer. huhu...

syawalsimpsons berkata...

kalo murah tak semestinya tak elok kan

lieyalatif berkata...

hai nad!

cantik2...kene muke nad pakai shawl...lieya pun suke shawl gitu sbb senang nak bentuk kat area depan muke tu kan...kat opis lieya ade jual2 shawl tribal gini ...corak lain pun ade gak...rm15 gituuu selai....

MrS. F!zA berkata...

kalo bab shawl ni mmg kita pon selalu sgttt terpengaruh..pntang tgk org pkai cantik..pdhl 'org yg pakai' tu semulajdi cntik dah..bukan sebab shawl dia..hehe

MRS. K berkata...

terjah jalan tar cepat. shawl murahhhhhhhhh2

mama tisya berkata...

sesuai nad pki shawl

Fiza Rahman berkata...

Tak retilah nak pakai shawl. Bley ajar tak ☺☺

Adlin Mohamad berkata...

ni kat shopping complek ada jual butik tudung la, x pernah try pakai sbb muka bulat pakai shawl bertambah bulat huhuhuhu ...

Ibu Lala berkata...

teringin tapi tak pandai nak pakai. tengok je la org pakai.

zarena heeney berkata...

ena pun suka shawl tribal nie
senang jea nak pakai kan
kain pun sejuk jea

tapi ena tak beli online pun
selalu beli kat pasar jea :)

Zura@Iwan berkata...

skrg zmn pakai shawl kan.

lawa2 gak corak skrg...

brp nad beli shawl tu?

ch@ berkata...

terletak elok je membentuk muka kan kak? kita pun ada dua helai je. shawl tribal ni bidang dia besar banding ngn shawl biasa. but, just nice campak2 pin je bila pakai.

lizz berkata...

saya kalo pakai shawl selebet no tak reti nak pakai...
biler tengok nad pakai cantik...teringin raser cam nak pakai...

lia berkata...

Nad pakai, lawooo jer... kita pakai, dan2 tu rasa nak free-hair sbb payah bebenor... last2 sarung jer tudung bawal he3

eima berkata...

tringin nk pakai tp ai malu ... hhuhuhuh

CheNamNam berkata...

kalau beli mahal jahitanya mesti cantek lah kan..macam tudung murah hakak tue idak ler cantik sgt jahitan nya..setakat boleh pakai jerk tue sok lusa koyak lah tue.hahaha.:)

Masya berkata...

cantik .. setakat ni ada 2 jer kot, mmg labuh dan puashati.. cuma x reti nak gayakan mcm² fesyen...

Sweetmama berkata...

cantik..sesuai dgn nad, lgpun shawl sbnrnya senang je nak pakai n skrg mcm2 pilihan shawl yg ada kan..

k.eija kalau shawl plain suka pakai shawl dr shawlbyvsnow..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...