25 Jun 2013

Sesi Lepak'ing Yang Sempoi Dengan Rakan Blog :)

Dapat jugak menjoinkan diri akhirnya
Padahal dah bgtau kat Sue, kata cancel nak datang, huhu!
Sedey dah time ni sbb plan dekat seminggu kot
Tup-tup plan bertukar =P
Yeay, dapat join! 

Semalam Sue dah cerita pasal pertemuan kami ni
 Acara adalah hanya dengan melepak dan bersembang-sembang kosong, haha!
Sambil melihat keletah anak-anak yang macam-macam ragam
Naseb baek la dapat tuan umah yang sgt sporting
Dah rupa taska dah umah Sue tu, huhu!
Cuba la bayangkan, 8 orang budak umo 6 thn ke bawah sekaligus!
Perghh! Haha!




Terima kasih pada Sue & spouse, Encik Akob atas kesudian menerima tetamu ;)
Menu makan petang aritu sangat best!
Soto, hasil air tangan orang Johor! 
Sambal kicap tu yang buat terangkat! :)
Ingat Sue, PapaZN ajak Encik Akob bukak gerai kat pasar Ramadhan, hahaha! =p
Dah rindu kat Izz!

Thanks jugak pada Zura, sbb ajak kite skali, hikhik =p
1st time jumpa Zura, segan plak rasanya, haha!
Seronok tengok si Akil tu
Memang ada bakat jadi abang kepada adik-adik yang ramai, kikiki

Dan akhirnya, dapat jugak ketemu dengan kakak Sue - Nigina
Banyak kali jumpa Sue, mesti takde kesempatan nak jumpa kakaknya skali
Kali ni baru dapat bersua muka ;)
Thanks ek Nigina! :)
Adam dah jumpa geng Mc Queen & Superhero nampaknya! :)
Sapa lagi kalu bukan Zakwan! ^_^


Time Zura & Nigina tak sampai lagi, sempat la berposing hehe
Nayli dah ada adik la ;)


Abg Syawal yang lone ranger - pandai bawak diri ni :)


Tengok tu, dah macam umah sendrik plak depa ni buat! =p


Apa-apapun, memang sesi lepaking yang paling sempoi la, hehe
Best, best!
Nanti lepak umah kite plak ek korang! :)
Buat BBQ ke, syok gak tu kan? 
Jom-jom, sape nak join? ;)


bila jumpa-jumpa camni, sekurang-kurangnya dapat la eratkan ukhuwah
yang sebelum ni hanya ada ikatan secara maya jek
dapat jugak jumpa dan kenalkan anak-anak - biar diorang dpt berkawan
takde istilah blogger famous atau blogger bajet retisss pun kalau nak bergathering camni
alamak, tak syok la kan guna istilah-istilah camtu
not good, not good :)
siapa-siapa pun boleh je kot nak berjumpa ;)
tetapkan niat, in shaa Allah tak tersasar ;)
tapi ye la, pendapat masing-masing kan, jadiknya kena la hormat ;)


p/s:
kawan biar beribu... :)

14 comments:

Chekgu Azrine berkata...

Bestnya..btul tu nad..kawan ni biar banyak..n kdg2 kawan di alam maya ni lagi ok kot..dr kawan satu tmpt kerja..uhuk

Adlin Mohamad berkata...

terbaekk la nad ... mmg ramah tamah hehehhe ..

duniafana berkata...

cooll...nak join leh?;p

*azni* berkata...

mesti meriah kan masa tu! :)

zarena heeney berkata...

DAH LAMA TAK BUAT REUNION BLOGGERKAN

*∽ IZAN ∽* berkata...

amboi amboi ... leh ada sessi lepak melepak ngan bloggers plakk.. bestt tuhh!!!

ch@ berkata...

hiruk pikuk rumah bila tetamu dtg tu perkara biasa. bila tetamu balik, nak mengemas tu perasaan berbunga-bunga bahagia dan suka. nnt nak ajak buka posa sama2 la, mahu tak kakNad? kita masak menu simple je la tapinya. hehe, potluck pun, kakNad ok kan?

Puncak Sakti berkata...

bestnya.. uyun sejak kebelakangan nie asyik bz jer.. memang jadual padat.. tapi nanti kalau buat BBQ jgn lupa jemput kami yer.. insyaallah akan cuba luangkan masa.. :)

mama lieyna berkata...

Best2x :-)..

Yes, kawan biar beribu.. asal ada kesempatan n kemahuan, semua jalan :-)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Dah makin ramai kawan alam maya yg jadi kawan di dunia nyata..seronok kan..:-)

CheNamNam berkata...

bestnyaa korunkkk dapat laga-laga pipi..eh ade ker blogger yang bajet retis tue...hahhaha...

syawalsimpsons berkata...

kalo buat pape...mmg sue akan nak join..kikiki...cha...jgn lupa ajak aku..kakakakka

Sweetmama berkata...

srnok dpt jumpa kawan² bloggers ni
zura tu ex schoolmates k.eija..

nak joint jgk kalau ada kesempatan, jgn lupa k.eija ek nad..heheh

fazilzura berkata...

alahaii.. nk segan2 plak dia..
diri ku ini riuh cm mak jemah jgk .. tu perturun kt akil ngn amni plak wakakakak

wahhh i LIKE LEEEE... aci je bbq ..
ai nk bwk desert .. eh cm ye yeee je ..wakakak

aci2 set date

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...