26 Jun 2013

Projek 100 Bloggers


Bro Framestone sedang menjalankan 1 projek yang dinamakan Projek 100 Bloggers
Projek ini dikendalikan untuk mencari 100 bloggers
Yang boleh diketengahkan kepada syarikat-syarikat terkemuka 
Yang sudi mengiklan di blog-blog terpilih


Ada syarat-syaratnya
Harap-harap menepati la, huhu

1-Mempunyai trafik sehari dalam 500 UV (sekurang-kurangnya)
2-Setiap post mendapat 5-10 komen daripada pembaca (sekurang-kurangnya)
3-Blog bukan copy paste, politik atau isu sensitif
4-Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan
5-Blog diupdate sekurang-kurangnya seminggu 4 kali 
6-Tinggal di Malaysia dan berstatus Warganegara Malaysia
7-Sanggup memberikan komitmen kepada Projek 100 Bloggers
8-Lebih diberikan keutamaan kepada blogger yg ber'niche' : kekeluargaan, remaja perempuan & lelaki, teknologi, keusahawan dan makanan


Sape-sape nak try, meh klik sini

18 comments:

syawalsimpsons berkata...

rasanya sue tak memenuhi kriteria kot..kikikiki

*∽ IZAN ∽* berkata...

All the best to you nad!!!

mekchu berkata...

kalo join ni konpem kena berada di luar seremban.. ni belum jenguk link tu lagi tapi konpem punya la.. itu tekanan utama ku.. huarghhh...

Ya ALya berkata...

ya mmg tak memenuhi ciri2 langsung....

mama lieyna berkata...

Nad dh memenuhi syarat tu.. :-)

All the best :-)

zarena heeney berkata...

gud luck nad :)

Bro Framestone berkata...

Terima kasih sebab sudi promote projek ini...

Bro baru sahaja add anda di facebook

Chekgu Azrine berkata...

good luck sis!!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tak layak pun cintamaniszlite tu..hehe.
Yg jengok tiap2 hari bkn selalu cecah 500..

ch@ berkata...

goodluck kakNad, kakNad mmg layak. rajin update. kita mmg tak layak.

all the best.

Myra Jay berkata...

Semoga terpilih ye :D

Falsya berkata...

kite x memenuhi kriteria..hehehehe

Sweetmama berkata...

Good Luck Nad,

K.eija x layak nak joint, update blog pun kelaut je selalu..hehe..

el berkata...

gud luck nad :)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad,blog k.atie pon tak menepati syarat2 diatas....update pon main klu sempat jerr.ngeeeee

Nory Zoulkefle berkata...

nak join jugakk...
tapi trafikk tak konsisten...
hehehe
kadang naik, kadang turun..

Uncle Lee berkata...

Hi Nad, very interesting posting.
Saya mengambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan saya di Malaysia dan di mana jua anda bearada.

Selamat sejahtera kepada anda sekeluarga.
Semadikan satu lagu dalam hati mu dan semoga sentiasa ceria.
Teman mu dari Canada.
Lee.

*∽ IZAN ∽* berkata...

Good luck Nad.. blog mu mmg layakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...