25 Jun 2013

Payung Superman Punya Pasal... =p

Ho-ho-ho!
Kemain kata citer Man Of Steel tak best la, boring la, ngantuk la
Tapi asek dok teringat-ingat jek payung Superman KFC tu, haha!
Ngengade! =P

Bila tengok iklan KFC kat tv tu
Mula la tergedik asek cakap nak beli payung tu
Tapi bila dapat tau kena beli kombo baru dapat payung free
Alemakkkk, tahan la diri kejap, huhu!

Berbaloi menahan diri...
Sebab besday PapaZN aritu, bos dia bagi voucher KFC RM50 ;)
Huhu, cargas! Malam tu jugak pi KFC, hahhaha! =P

Tak pi jauh-jauh pun
Pi yang kat Alam Megah jek ;)

Dan paling best
Rupa-rupanya takyah beli set kombo tu pun bleh dapatkan payung tu jugak
Tapi bukan secara percuma la kan (ofkos la! =p)
Boleh jek nak beli payung itself dengan harga RM12.90
Bestnya takyah kluar duit, sebab ada voucher KFC tuuuu! Wee! :D


Celebrate bday PapaZN la jugak kiranya ni, hihi
Advance sehari =p


MamaZN & superhero :)


Nayli tak abes-abes buat sign 1 Malaysia ;)


Ini la iklan KFC tu
Yang berjaya buat MamaZN tergoda nak payung! Puiii! =p
kredit pic from google


MamaZN pilih payung yang berlambang jek
Tak beli yang ada gambar Superman nya tu
Saiz dia ok la kot - utk 2 orang muat la lagi, hihi
Gedik sebab payung cantek je sbrnya, haha! Ngade! =p




9 comments:

MRS. K berkata...

haha. memang ngadeeeee sangat :b

Chekgu Azrine berkata...

Haha..payung pntg jgk kan.kalau hujan senang gitu..

Fiza Rahman berkata...

Nak beli juga lah.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Eh..ada ke payung superman,nak gak lah..kite memang dr dulu minat kumpul brg2 superman ni. time citer superman yg sblm ni dpt cd casing. Then yg br lepas aritu tumbler. Ni nak payung plak..hahaha

CheNamNam berkata...

tak pernah hakak tengok iklan kfc tue kat tv..huhuuu..memang mengade sangat ko tapi hakak pon dah macam berkenan plak tengok payung tuee..nampaknyer terpaksa join ngade sesamer ngan ko..wakakaka

Ibu Lala berkata...

La ye ke. nak beli jugak lah payung kfc tu. igt kena beli kombo. sikcik tu xabis abis nk beli payung tu.

mama lieyna berkata...

Waah dpt dah?syoknye.. :-)

Masya berkata...

masa makan kfc hari tu ada jugak perasan, nasib baiklah amir x perasan.. kalau x terbang duit .. nak kene beli jugak...

Sweetmama berkata...

lama dh x mkn kfc x perasan pun ada promo payung superman, boleh plk iklan kat tv pun k.eija x perasan, lgpun jarang tgk tv..huhu. cantik la k.eija pun berkenan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...