21 Jun 2013

Papa, U Are The #1! :)

Hari ni PapaZN genap 31 tahun :)
Takde dah nak berlagak muda dari MamaZN dah ye, haha! =P
Beza 2 bulan jek pun nak berkira, huhu!

Happy Birthday, Papa!
Kami semua sayang sangat-sangat-sangat kat Papa
Kami doakan Papa sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezki
Dirahmati dan diberkati Allah selalu
Moga kita semua akan terus hidup bahagia dan penuh kasih sayang
Aminnn





Sori Papa...
Takde apa yang kami dapat bagi kat Papa
Cuma kek cekelat buatan sendrik ni je la untuk Papa
Papa jangan kecik ati tau! =P
Mama tak pandai baking kek
Dah la comot-comot plak tu deko nya, haha!




Bestnya birthday PapaZN
Sama bulan dengan Father's Day - boleh sambut sekaligus ;)
Apa-apapun, Papa tetap Papa no.1 pada kami :)


Apa hadiah kami utk PapaZN?
Huhuhu....
Cerita sedih, sobs! ;(

Next entry kita cerita ek!


p.s:
Happy birthday jugak pada adik ipar MamaZN 
Iaitu adik PapaZN yang share tarikh birthday yang sama! ^_^
Tak lupa pada Kekda... Hepi bday Kekda!



17 comments:

Nana berkata...

Hb papa zakwan
amru pon sama suke blagak dia muda haha padhal beza 4 bln je dr kita

syawalsimpsons berkata...

happy bufday papaZN...moga di rahmati semuanya...

tape...dapat kek pon sodap tu ..takda comot pon..cantik tu

ieyda berkata...

hepi besday PapaZN...moga bertambah rezeki bersama keluarga......

Myra Jay berkata...

Kek buatan sendiri tu adalah hadiah paling berharga :)


Apapun happy besday buat Papa Z dan N ;)

Sue-Rya Qistina berkata...

happy birthday buat papaZN!
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. amin..

mama tisya berkata...

happy busday papa ZN...sure suka dpt kek hasiltgn isteri tercinta

lizz berkata...

happi birthday untuk papa zn...
moga panjang umur murah rezeki & bahagia...
muda lagi tu baru 31 tahun..
rajin dier siap buat kek sendiri tu yang best tu...

Adlin Mohamad berkata...

HAPPY BDAY ORG KPG KING KEKKEKE
SEMOGA PANJANG UMUR DAN DI MURAHKAN REZEKI KEK CEKELAT BAKED WITH LOVE TAU ..SAMA LA KITA NAD KEKADANG BDAY XDE HADIAH PUN

lia berkata...

Hepi besday papaZN...
Choc cake tu meleleh2 nmpk nuymmy sungguh nad

Eliss Mie berkata...

happy bday to ur hubby. sama baya la kiranya kita yer :) saya masih 30:p bulan 9 kita baru 31 :p

ALoNa CintamaniszLite berkata...

selamat panjang umur, papa zn...

...akak dh umur 8 tahun, korang baru lahir, ye?? huhu..

Zura@Iwan berkata...

selamat ulangthn kelahiran papa zakwan n nayli...

semoga dpjgkan usia n luas rezeki...ameen...

#nad bagus juga buat kek sdiri..ada gak alternatif utk tunjukkan bakat tu..bertuah en suami nad..hehe

zarena heeney berkata...

selamat hari jadi utk hubby nad

Alycia berkata...

hepy besday papa zakwan.. nnt alycia blanje mkn2 kt rumah ;)

Sweetmama berkata...

Happy Bday PapaZN..
yang penting kek tu ikhlas drpd isteri..mesti sedap..

Masya berkata...

happy belated bestday buat papazn hihihihihi..

xpe comot janji sedapp.. rasanya mcm ni pun papazn dah terharuuu

kekucingkatz berkata...

Hadoiiii lama tak menjengah blog semua orang, sibuk jadi nanny...haha.. terima kasih lg sekali Nad...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...