24 Jun 2013

MONSTER UNIVERSITY Best Macam The Croods! :)

Walau jerebu kami keluar jugak dari umah, huhu!
Nak menunaikan janji pada Zakwan jugak sebenarnya
Nak celebrate besday PapaZN pun ye jugak hihihi
Alasan, macam-macam! =p

Dah plan ngan PapaZN nak cari jalan-jalan cari umah kat area Kapar
(cari umah??!! tett! =p)
Jadiknya lokasi pilihan utk tgk wayang adalah di Setia City Mall :)
Ni kali kedua kami terjah sini
Kali pertama : cerita di sini
Sebab jauhhhhh!
Kalau takde sebab, jangan harap la PapaZN nak approve, huhu!


Ni gambar masa kat GSC Alamanda ;)


Best la GSC sini, luas, besar! Ye la, dah Setia City Mall ni pun gah 
Takkan nak buat GDC cenonet jek ye tak?
Haha!


Nampak Nayli temankan PapaZN beli popcorn? ;)


Tiket macam biasa beli dengan cara yang paling mudah, hihi
Start kul 1
Kami sampai kul 11
Sempat la pusing-pusing kejap kan, hehe
Sambil menyelam minum air ;)
Kul 12.45 dah dok tercongok depan GSC


Ni la keje kami - Boring tunggu staff tu lambat bukak pintu



Kami tengok yang 2D, tak larat la nak tengok yang 3D
Jenuh nak pakai spek khas tu
2D jek pun dah seronok, baru feel, hehe
Kesimpulannya?
Ohsem! Memang best! Memang lawak giler! Memang fun! Memang kalerful!
Banyak jugak pengajaran-pengajaran yang diselitkan
Tahap ke'best'an nya tu macam tgk The Croods dulu
A+++! =P




Tak rugi tengok Monster University

Pasni Zakwan ajak tengok Wolverine plak pasni
Tapi tayangan start 25/7 kalau tak silap
Sori Zakwan, bulan puasa la sayang... :)


19 comments:

ieyda berkata...

gi mall ok lah dari gi bersiar kat taman...

ieyda xde can nk gi tgk movie...just beli cd jelah...

zarena heeney berkata...

tak berkesempatan nak tgk lg
tggu cuti minggu nie kot rasanya

mama tisya berkata...

tisya smlm ingt tgk cite monster ni la tp ayahnye nk tgk world war z...nasibaik ada 'monster' gk heheh cumanya 'monster' dlm world war z tu takuttt...heheh

MRS. K berkata...

ada plan nak tgk cite ni jugak. tgk la rabu malam ker.. dah tiket murah time tu kan? hehehe

fazilzura berkata...

tu ler.. ramai plak ckp best .. ayokk meronta2 mau pg (kalah budk2 wakakk)

Alyyani Anuar berkata...

waaa wajib tgk! kalau dah mcm the croods tuh best nye.

lia berkata...

iskkkk sabtu & ahad mmg plan nk p setia city, tp cancell... kot x, boleh jumpa kan...

Nad, kawan kita bgtau, umah kapar boleh tahan lg rege... 2t dlm 80k-120k...

Masya berkata...

baru tgk MU yg kat disney ko hari tu.. hadoilah sakan gelak ... ada wayang baru rupanya cerita ni .. ajak amir okk jugak ni sebelum puasa..

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Dah lama tak tgk wayang.

mummy_ayu berkata...

tu la.plan nak gie tgk gak weekend lepas but..jerubu teruks sgt..so malas nak kuar..weekend nie la kot..

syawalsimpsons berkata...

lama tak bawak syawal ngan izz tgk wayang..last tgk ironman tak jadi tu la..

Sue-Rya Qistina berkata...

lama sungguhlah x tgk wayang dgn anak2. last tgk aritu cite the croods tu, mmg best!

zety berkata...

hehehe..cam bese zt tgu review dr kwn2 utk tgk movie..best eh? okeh..settt

*∽ IZAN ∽* berkata...

best ekk.. ni yg teringin nak pergi nihhh

mama lieyna berkata...

Waaah enjoynye... anak happy pastinya makpak happy kqn.. :-)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Besh kan..comel2 je monster tu..hehe

ch@ berkata...

Hahahaa...interframe tu yg sweet. Masing2 buat muka. Nayli paling cute.

FiZ berkata...

hari tu tengok trailer dia pun macam best.bila tah dapat tengok ni..huhu

CheNamNam berkata...

best eh cerita tuee..owhh bolehlahh bw ank2 ku pegi tengok jugak nantii...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...