18 Jun 2013

Maluuuu! Salah Kedai La Uols! =P

Mintak maaf ye kawan-kawan sekalian
Huhu, rasa bersalah pulak! T___T
Takpe, kalau rasa bersalah, cepat-cepat mintak maaf
Takde rugi apa-apa pun kan? Kan? Kan? ;)

Aduuuu! Maluuuu! =p
Tapi untuk meng'clear'kan apa yang tak clear
Baik la buat entry ni supaya kawan-kawan lain pun tak silap jugak nanti
Hehe
Kot-kot la kalau ada kawan-kawan yang teringin jugak nak makan kat area sana kan?
Mintak maaf banyak-banyak ye, kawan-kawan T___T

Ni semua berkaitan dengan entry ini JJCM | Nasi Ayam Hainan aritu


Lepas jek publish entry tu
MamaTisya & Nana komen kat entry


Ho!Ho!Ho!
Salah kedai rupanya, muahahaah!
Mana la makcik tau!
Sebab ingatkan ada sebuah jek kedai yang jual nasi ayam hainan kat food court tu
Rupa-rupanya ada lagi kedai lain yang jual jugak

Adoiii!
Tapi-tapi-tapi naseb baek kedai yang MamaZN promote tu sedap jugak, ye kawan-kawan
Memang sedap!
Berbaloi la walau salah kedai pun, huhu!
Takde la terkilan sangat singgah makan kat situ padahal perjalanan nak balik umah jauh lagi
Hehehe
 
Okeh, kalau nak tau kedai yang sebenarnya
Boleh la rujuk kat entry Kak Amy MamaTisya ni :


Dan ini lah rupa kedai yang sebenarnya ^_^
(kredit pic to Kak Amy)



Apa-apapun, TQ pada MamaTisya & Nana sbb sudi komen dan bgtau salah kedai
Kalau tak, sampai bila-bila la MamaZN taktau
Tak pasal-pasal MamaZN dah kasi info yg salah pada kawan-kawan lain jugak

Diharap entry 'pencerahan' ni dapat la diterima, hehe
Sori ek semua!



25 comments:

mama lieyna berkata...

Hehe... kesilapan teknikal, dimaapkan.. ekeke..

Takpela nad, blajar dr kesilapan kata orang, tp tk rugi, sedap jugee yee.. jgn cam kami ni, jrg betoi nk muncuba benda baru..huuu

Chekgu Azrine berkata...

mmg byk sis ns ayam yg sedap area situ..btw..sekolah akk dekat situ je..nti klu dtg roger akk ek..

mama ila berkata...

hehehe..xper...biasalah tu..banyak kedai yg jual menu yg lebih kurang sama kan..kadang2 tertukar..hehe

Falsya berkata...

xpe2..dimaafkan...hehehe..nie nasi ayam yg kat corner tuh nyeah nad..

ieyda berkata...

xpe nad...xrugi pun kita minta maaf kan...

tp nampak cam sedap jgk kedai yg nad promote tu..hihii

Adlin Mohamad berkata...

hahahha xleh ganti qi jadi pengara ni kekekeke ..
area situ je kan kedai tu cuma salah kedai je hehehhe

syawalsimpsons berkata...

takpe silap...janji boleh g lagi kan yg betoi3

lieyalatif berkata...

Hahahahah seb baik x salah terjah nad...tp xpe laju jek nad perbetulkan...so sape2 yg nak gi terjah dah clear laaa ni ekekekeke

lia berkata...

ekekekekeee bole ada lebey sebuah lak kedai nasi ayam kat c2 ek... xper nad, asalkan sedap d tekak nad, bkn d tekak anon ekekekekeeee

Alycia berkata...

oh yeke silap.. xpe, janji kedai yg silap tu sedappp jugakkan ;)

Nana berkata...

seb baik sedap juga kedai yg salah tu hahaha
xpe lain kali bole terjah kdai yg btol

Masya berkata...

keliru jugak nak pg kalau ada bnyk kedai ni.. nsb baiklah yg nad pg tu ok.. kikikiki ...

kt beli kek tu dgn akak yg selalu amik tempahan kek kat opis ni, ddk area rantau panjang kalau x silap.. bila2 nnt kt buat entry kalau sempat huhuhuhu ...

ieyda berkata...

ieyda duk P9 Fasa 12...hihii

P16 tu kedai makan husband

eima berkata...

wohooo ... lawak betui nad ni tau ... kekeke

tp klu dah ramai review kedai yg sama je ... kedai lain kurang tarikan ...

Masni Syafie berkata...

xpe..kesilapan teknikal jer...boleh terjah lagi...hehehe....naseb baik kite ade kawan yang prihatin kan...

MRS. K berkata...

hahahah.. takpe takpe. dimaafkan :b

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehe..it's ok dear. tgk harganya mmg berbaloi2 la. :)

mama tisya berkata...

lawak la nad ni..tkpe annti try..yg nasi ayam haianan spore melawati yg slalu akk mkn tu bkn kt foodcourt tau...nk explain camner ek..tkpe nanti akk explain kot hp..hehehe...nasibaik aritu nad mkn nasi ayam hainan yg kedai tu sedap gk..tkde la terkilan...hehe

Sidratul Muntaha berkata...

eehhe..
nnti kita sesama dgn amy
nana dah jauh
payah

tata.azha berkata...

saya suka kedai yang akak salah tu sbb ayam dia byk n nasi dia lagi sedap.... kedai uncle tu ramai kalau dtg kul 12.30. Kedai yang bawah tu tak seberapa sbb ayam dia sikit n a bit terlebih garing..

Zura@Iwan berkata...

hohoho...
slh kedai rupanya..
tp nsb baik sedap kan..hikss

ALoNa CintamaniszLite berkata...

rezeki gerai yg sebelumnya utk dpt review dari nad, hehe.
Rezeki dorang jgk dpt pelanggan mcm nad hari tu.
sekurang2nya...orang lain tau..gerai yg lain pun sedap jgk.

Cho Zila berkata...

tuler kan mana ler kita taukan.. nak buat camner...
yang baguihnyer daer kawan2 ingatkan...

QasehnyaRania berkata...

tak pa.
janji sudah diperbetulkan.

Fiza Rahman berkata...

Kesilapan yang tak disengajakan ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...