25 Jun 2013

Magnetic Board Untuk Peminat FM ^_____^

Hari tu MamaZN share FM-FM kesayangan dah berpindah tapak kan?
Opps, sori!
Bab-bab FM ni memang MamaZN obses sket, huhu!
Harap memahami, hehe




Ada yang tanya MamaZN beli board tu kat mana
Sori sesangat, tak sempat-sempat nak share kat entry
Dah siap draft tapi belum publish  
Hari ni baru ada kesempatan  
 MamaZN share kan jugak la kat sini ek
Biar ramai kawan-kawan yang bleh tau jugak kan?

Owh ya!
Kak Izan Ibu H-N-I pun ada wat entry pasal magnetic board jugak last week

Okeh, citernya aritu MamaZN google-punya google-punya google 
Nak cari sesiapa yang ada jual/ amik tempahan buat magnetic board
Sebab nak elak dari beli yang kat IKEA punya tu
Naseb baek la ketemu
Murah & dekat pun kalau nak pi amik - kat Putrajaya jek

Ni la link penjual tersebut :

Tempahan boleh dibuat melalui SMS 013-2406943
Atau emailkan : shimamuzz@yahoo.com

Saiz boleh didapati dalam beberapa ukuran :
1' x 2 = RM20
1' x 3' = RM30
2' x 3' = RM60
2' x 4' = RM90
3' x 3' = RM90
3' x 4' = RM120

Background nya pulak boleh pilih sama ada nak hitam atau putih
Macam MamaZN aritu pilih hitam
Bingkai frame nya pun boleh didapati dalam beberapa pilihan warna
Sama ada hitam, putih atau coklat

 Lepas buat pembayaran, beri masa 5-7 hari utk tempahan tu siap
Then, boleh la nak pick-up sendiri di Putrajaya
Atau penjual tersebut hantarkan kepada kawan-kawan
Delivery charges dikenakan la ye bagi penghantaran ke Shah Alam, Kajang & Bangi
RM20 dikenakan

MamaZN ni pun dalam proses nak membeli lagi 1 board ni
Board yang beli aritu tak cukup utk tempekkan semua koleksi
Boleh jek nak beli board yang saiz lagi besar aritu
Tapi bila pikir-pikir balik, FM-FM tu kan berat bila dah disusun kan atas board
Takut tak mampu nak tampung berat FM-FM tu nanti
Takmo la tanggung risiko kan
Tak pasal-pasal kena tempah board lain plak nanti, huhu
Jadiknya, beli 1 (MamaZN beli saiz 2'x3')
Nanti tempah saiz yang sama lagi 1 :)
Hehe
Berangan tak sudah! =p

 Harap dapat membantu kawan-kawan yang sama minat macam MamaZN :)
Sharing is caring! :)

  

14 comments:

mama lieyna berkata...

Info yg bagus utk peminat fm :-)

Tapi fm k.eina sikit je..nak juga ada byk cam nad tu, tp asyik missing je fm, bila nak jd banyak..wuuu...

ch@ berkata...

CikMot beli yg IKEA punya kan? Mujurlah kita x tegar sgt dgn fm ni. Cantik dan berseni bila smua dah disusun.

Masni Syafie berkata...

wahh...ramai nye yg peminat tegar FM nie yer...sy pun minat tp tak tegar sgt...but i like too...=)

MrS. F!zA berkata...

kompom nak tempahhh! nak tnya cikgunaman dlu yg bentuk mana lebih praktikal..hehe

puansazusarin berkata...

banyaknya FM mama nayli ni :)

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Banyak tu koleksi. Daku dlm proses mengumpul FM.

e!ya berkata...

wahhh menarik..banyak giler tuee..nyway tq info tue;)

Adlin Mohamad berkata...

wahhh wahhhh suka nengok banyak tu
kita nk tukar peti ais dulu la baru beli board cam gini ..peti ais skang zaman batu punya hahahha dr umah mertua bertukar milik ke umah anak menantu ..

AkmaFaizal berkata...

elok gak letak kat board ni tak delah rosak fridge kan..hehe

zarena heeney berkata...

MMG NAK BELI SATU NIE
THANKS NAD KONGSI INFO

:: Cik Viva :: berkata...

bagus board ni daripada letak kat fridge, sebab kadang2 terlanggar FM trus jatuh pecah..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad...maaf la arini br sempat k.atie menjenguk.Wah!K.atie pon teruja tgk FM Nad yg siap tempah board lagikkk..
Sok2 klu FM k.atie dah penuh...kena beli board la jgk :)

CheNamNam berkata...

Ya Allah banyak nyer FM ko Nad..jakun sekejap hakak tengok FM ko nehh...

Musshima, Putrajaya, Malaysia berkata...

klu nak tengok FM Board leh g ke musshima.blospot.com sbb ShimazCollections saya dah tutup blog tu. sebab tak sempat update

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...