17 Jun 2013

Layan MAN OF STEEL Yang.......


Kami dah pi tengok Man Of Steel Jumaat lepas, tengok kat Alamanda
Sebelum ni excited kot nak pi tengok Superman terbaru ni
Siap riki-riki PapaZN lagi nak payung Superman free kalau beli KFC tu, haha!
Tapi tu la kan...
Tu sebelum...
Tapi bila dah tengok, hmmmm
Tak tau nak kata, hehe

Pada PapaZN dia kata ok la, not bad
Tanya kat Zakwan memang sentiasa best jek!
Tapi pada MamaZN, emmm, uhhh, emmmm...
Boring kot! Haha!
Pada peminat Superman, jangan marah MamaZN!
Pendapat peribadi sahaja
Tak semestinya selera kita serupa kan?
Adoiii, asyik kena cakap camni jek
Sebab nak kasi clear pada Puan/Encik Anon, muahahha!

Bukan la takbest langsung
Boleh la...
Tapi kalau dibandingkan dengan Iron Man 3
Jauh lagi best la citer Iron Man 3 tu
Tengok banyak kali pun tak boring citer Iron Man 3 ni ;)

Pada yang belum tengok, sila la tengok
Kot-kot la kalau ada yang memang dah plan nak pi tengok kan
Pegi jek - jangan la komen MamaZN mempengaruhi kawan-kawan plak ;)


Zakwan nak pakai baju Superman sbb nak tgk Superman ;)
Abaikan Nayli tu... Tu tgh buat gaya terbang la tu!
Sighhh =p


Khamis ni, ada citer kartun baru - Monster University
Ni Zakwan dah cop awal-awal ajak pi tengok kt panggung jugak
Hmmm, kita tengok la cemane pulak kali ni
Harap-harapnya best la macam citer The Croods ;)




Siapa dah tengok Man Of Steel?
Apa pendapat anda? Hehehehe


15 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue tak tgk pon lagi...

Masya berkata...

nasib baiklah amir x pandai ajak tgk wayang, dia kata gelap.. ntah mana dia tahu gelap.. kita pun x tahu hihihihihi ....

Adlin Mohamad berkata...

jarang tgk movie hehehe
tp ada gak baca status 2,3 org lata citer ni x best

lia berkata...

xminat superman so x akan p tgk ha3

Salina@IbuAqil berkata...

Terfikir gak nak bawak Aqil p tgk..
Tp riso lak si Aqil cpt bosan..
Sbb dia kalo cite ala2 robot lawan2 24jam x renti dia minat..
Kalo cite bosan2 ni kang silap2 ngan dia ngn emak dia ni berdengkur..
Huwawawawawaaaa!!
Tp cite Monster tu wajib kot bwk dia p tgk..
Dia suka si katun hijau tuh..
Kelakar katanya.. Kih3!!!!

mummy_ayu berkata...

Ayu..cita2 versi mcm nie memang tak layan la.kalau tengok pun..tgk DVD ngan Did..sebab senang nak tanya kalau tak faham jalan cerita..cerita Montsrer Univercity nie..memang excited nak tgk..mesti best.. :-)

mama_umar_maryam berkata...

haa..mmg rata2 ckp citer die bese2 jer..ironman3 mmg best,kitorg 4 org mmg xberganjak okehh..ohh.baru bc yg psl anon komen tu..adehh..mcm2 lah.hahah

mama lieyna berkata...

Biasala kan, selera org bukan sama semua.. :-)

K.eina lama brul tak layan wayang ni..huu.. tak larat kot nak layan peelnye akeem ni..

ismaliana sulaiman berkata...

akak peminat tegar superman huhuuu...dr zaman kecik2 smpi le dah jd mak org ni... tp utk tgk man of steel ni x le ke panggung rasanya tggu kuar kt tb/astro ke kot... masih blh sbr menunggu sbb nak masuk panggung ni msg x sesuai nak bawa anak2 kecik... sat lagik firas n harraz menjerit dlm panggung tu mmg haru biru jdnya...

Alycia berkata...

ohhh kt xtgk lagi..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

dah lama tak tengok wayang...
lagi2 ada fez nie..memnag tak dapatlah tengok...
tgk kat internet jelah

Imaan09 berkata...

bleh bawak nayli ek..? alaa, Mr Asben kata budak kecik xleh masuk..
kawan kata xbes jugak, boring..tp Mr Asben kata kna tgk gak sbb nk paham Philosopi..sabo je laa..layaaan

eima berkata...

aku minat semua cite superhero tp nk pi tgk wayang mmg tak la ... tak brani nk amik risiko

mama tisya berkata...

lama tk tgk wyg..bz..hehe

Zura@Iwan berkata...

dr segi Nad ceta..mcm tk best pn man os steel tu ..seb baik kak bkn kaki wayang...hahaha

tp rajin beli dvd...cetak rompak plak tu..eeee tk malu..kahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...