17 Jun 2013

Ketemu Jua Akhirnya Dengan Alycia ;)

Akhirnya!
Setelah beberapa kali asek kata nak jumpa jek tapi tak terjumpa-jumpa =p
Akhirnya malam tadi ketemu la jua...
Sukaaaa sangat!
Perasaan suka tu macam bila dapat FM, haha!
Bila berjumpa dan dapat FM lagi la perasaan tu sukar digambarkan ;)
Berganda-ganda la suka nya tu, hehe

Malam tadi MamaZN jumpa dgn rakan alam maya, Alycia ^_^
(bertambah lagi kawan-kawan blog yang MamaZN dah jumpa, Alhamdulillah)
MamaZN dah beberapa kali menang giveaway kat blog Alycia
Daripada pos jek hadiah tu, baik la bagi by hand jek kan?
Lagipun, kerap jugak la MamaZN & famili ke Putrajaya tu - lepak umah Aunty Wawa =p

Tapi tu la, timing lari jek
Bila MamaZN pi Putrajaya, Alycia pulak balik kampung
Bila Alycia ada kat Putrajaya, kami pulak berjalan ke tempat lain ;)
 

Nayli dok tenung Aunty Alycia sebab Aunty Alycia cantik sangat! :)


Dapat jugak ketemu dengan anak bujang Alycia - Adam ;)
Sama-sama peminat Cars Lightning Mc Queen macam Zakwan jugak, hehe
Tapi Zakwan dah beralih arah dah skrg, minat kat Iron Man pulak, huhu! =p


Ni la buah tangan dari Alycia  


Dapat FM! Yeayyy! :)
Menang 2 FM, tapi dapat lagi extra 2 FM!
Bestnya!
Terima kasih banyak-banyak Alycia sbb bagi FM
Suuuuka sangat!


Seronok sebenarnya dapat jumpa kawan-kawan ni
Yang sebelum ni kenal dari alam maya jek kan? Hehe
Setuju tak? ;)
 Ada jek yang tak setuju, MamaZN tau tuuuu, hihihhi =p
 

16 comments:

cucu umie berkata...

wah seronoknya menang fm, ayie pon sellu gak jumpa geng2 blogger nie.. ukhwah itu terjalin walaupun di alam maya

syawalsimpsons berkata...

yang last sekali tu setuju sesangat..nak kasi2 tu point sajoo..nak jimba2 tu penting kan...sue pon suke jumpe alycia ni

lizz berkata...

bestnyer dapat jumpa eman blogger...

Zura@Iwan berkata...

tahniah Nad...rezeki tu..

haihhh..bila kita nk ketemu plak kan...sure Nad ni peramah orgnya..hehe

mama tisya berkata...

rezeki dpt fm extra sambil2 dpt jmpa blogger..akak dh pernah 2x jmpa time gathering blogger and time busday tisya

Chekgu Azrine berkata...

Murah rezki nad jmpa kekawan bloggers..

mama lieyna berkata...

Setuju...! :-)

Waah makin brganda2 la koleki nad, k.eina mkn berkurang lak, anak2 buat main..huu..

ieyda berkata...

memang best kan dpt jumpa f2f....rasa cm memang dh lama kenal....hihii

mummy_ayu berkata...

setuju sangat..
tu la..bila kita nak gather2 nie kan...meh la jenjalan seremban plak..

lia berkata...

kt suka jer jumpa kawan2 blogger... cuma malu meow2 sbb kita besar sgt...

Alycia berkata...

alahai, malu pulak nad buat entry ni.. nnt dtg putrajaya singgah kt rumah pulak yer ;)

Nana berkata...

btambah lg koleksi fm ek

zarena heeney berkata...

setuju sgt
member2 alam maya mmg sporting habis

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Daku pon nak dating dgn blogger juga jumaat ni ☺☺

nadia farahida berkata...

kak naddd
bila kita nak jumpaaaa ;)))

Sweetmama berkata...

setuju sgt..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...