19 Jun 2013

JJCM | Restoran Rimba Klasik, Bangi

Ni kami makan time Nayli mula-mula kena ulser tu
Elok balik lepas makan kat Rimba Klasik ni la, Nayli dah start meragam
Tapi time tu ingatkan sebab dia dah ngantuk
Rupa-rupanya lain plak jadinya, huhu

PapaZN memang suka makan kat sini
Asal pi Bangi, bila tanya nak makan kat mana
Mesti PapaZN jawab nak makan kat Rimba Klasik
Bagi MamaZN biasa-biasa je
Taktau la apa yang istimewanya pada pandangan PapaZN tu ;)
Pernah dalam 1 minggu tu, 2 kali pi makan kat sini
Alaaaaahai! Try la tmpt lain kan?
Bangi tu kan banyak tmpt makan best-best T___T
Ikut kan je la.....


Huhu, masa ni masing-masing ceria lagi





Suasana makan kat sini pun boleh tahan la
Nak romantik-romantik, makan kat luar camni
Lawa jugak
Nak selesa, pencahayaan terang, sesuai nak makan ramai-ramai
Makan kat belah dalam ^_^




Kot-kot la kalau ada yang masih tak tau
Ni alamat Restoran Rimba Klasik :


Ni nasi goreng kampung & telur mata
Biasa-biasa jek, lepas la kalau dah kelaparan, hehe




Ni fish & chips Zakwan punya


Yang ni nasi goreng USA


Aritu penah try kuey teow tomyam
Tetibe macam teringin
Sekali bila dah makan... Alamak!
Lain bebeno rasanya, hehe
Pekat sungguh rasa ke'tomyam'an nya tu
Esoknya terus sakit perut, ekekekeke...
Tak kena selera kot, huhu!

Tapi kalau makanan lain macam chicken chop ke
Haaa, memang sedap!

Tak caya, bleh la cuba, haha! =p


15 comments:

Nory Zoulkefle berkata...

area Bangi mmg bayak tempat makan yg best2 kan....rambang anak tekak kalau pi sana, taktau nak makan kat mana satu...hehe

syawalsimpsons berkata...

sue tak penah sampai sini lagi

zarena heeney berkata...

area bangi jauh skit dgn rumah ena

lia berkata...

wahhhh list nak try da makin panjang ni he3... tp kena try meatball tu dulu, da ngidam2 ni kekdahnyer he3

JaSSNaNi berkata...

sedapke chicken chop dia? kalau hakimi kan.. sehari dua ni dok nyebut je.. mama dulu rajin wat chicken chop.. gamaknye lama dia tak makan ni.. kesian pulak.. feveret kimi ni..

lizz berkata...

fish n chips tu terlio lak nengok...sara suka sangat makan ni...nanti balik kl boleh la nak try gi makan kat sini

Lynn Hamzah berkata...

nanti leh la cuba makan kat sini...tq nad sebab share...

Chekgu Azrine berkata...

rajin betul dia JJCM..syiok sangat..hehehe

Fiza Rahman berkata...

Daku dok bangi, tapi tak tau pon pasal kedai ni. Ok...next time bley terjah.

Bangi memang syurga makanan ☺☺

mama lieyna berkata...

Tk penah jln2 bangi, padahal dl blajar kt bangi :-)

ch@ berkata...

rasa pernah sekali mkn kat sini, masa bercinta dedulu. skali je la, pergi dgn skandal. bahahaa.

Masya berkata...

bangi ni banayk betul tempat makan best2 yer... kalau kat sijangkang tu .. x delah banyak sgt.. restoran juvita dah bukak cawangan kat segi .. yeahhh .. nak pg makan... kat sana..

opsss.. komen mcm x kene mengena hahahahaha

Zura@Iwan berkata...

nad mmg rajin JJCM kan...
good info for sharing utk sapa2 yg suka JJCM gak..

tp tu la..akak pn suka JJCM, tp nk gi smpi Bangi..huhu..tk dapat la dek non..hahaha. insyaAllah ada rezeki ke sn..Nad bawakan nnti..hikss

aLyNnZ berkata...

cantiknyer restoren rimba klasik nie..tak pernah pergi lagi..kalo g bangi asyik makan ayam penyet jer borink gak kan..

Sweetmama berkata...

bangi mmg mewah dgn tempat makan tp kami yg duk bangi ni pun x ter JJCM kesemua tempat lg pulak asben jenis suka mkn kat satu2 tempat je..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...