14 Jun 2013

JJCM | Nasi Ayam Hainan, Taman Melawati

Selalu sangat Kak Amy MamaTisya cerita pasal port nasi ayam ni
Sejak tu, asek teringin jek nak try makan kat situ
^_^

Kebetulan Ahad baru ni balik dari Teluk Intan, kami lalu la sini
Sebab nak pi umah BIL kat Cheras
Lunch hour plak masa tu, memang sedang elok la tu kan, hihi
Terus ajak PapaZN makan tengah hari kat kedai ni

Kak Amy penah share gambar yang tmpt ni sentiasa penuh
Alhamdulillah time kitorang pegi tu banyak tmpt kosong
Dalam kul 1.30ptg rasanya kami kat situ


Order nasi ayam sorang satu :)


Sempoi jek, tapi nasi sedap :)


Ni la kedainya tu... PapaZN sedang membayar nampaknya ^_^


Tak dinafikan, memang sedap :)
Merasa jugak kami makan kt situ
Kalu semata-mata nak makan kat Taman Melawati dari BSP ni
Memang akan direject awal-awal la, huhu!
Melainkan ada hal kat area sana ;)


Pasni nak JJCM mana plak? ;)



15 comments:

mama tisya berkata...

nad...slh kedai ni....ptt la tk rmi...mayb ni nasi ayam hainan gk tp yg tu namanye nasi ayam hainan melawati spore

mama tisya berkata...

eh silap tulis td..Melawati Nasi Ayam Hainan Spore ...sbb tgk ayam tu pn dh lain..heheheh..tp tkpe yg ni pn sedap..nanti kalo lalu ,bole la singgah melawati lg cr kedai yg akak mkn tu

Nana berkata...

Eh mcm lain je kedai dia
Ke dah renovate
Masa keje opis lama ni la port lunch ari jumaat
Tp kedai tu xde sedia cili kicap atas meja camni

mama lieyna berkata...

Syoook mkn2 kt luar :-)

Siti Kartini berkata...

Assalam Nad, saya silent reader selama ni, suka baca blog ni and suka sgt baca keletah Zakwan & Nayli. Saya nak mintak alamat Nad ni, pm saya kat fb eh (Siti Kartini Abdul Karim) atau sms je saya 013-3647634.

P/s tak yah publish komen saya ni ek. saya nak email tapi malas nak search email cari :)

mummy_ayu berkata...

Tgk pun tau dah cedap...cili dia pun menariks...yum yum

eima berkata...

kawasan yg nk pi jem ...nampak sempoi ... satu lagi depa kate best nasi ayam hainan ni kat kg pandan medan selera

lia berkata...

nasi ayam, kita kurang sikit... xtau apsl ;)

Sue-Rya Qistina berkata...

dah lama x buat nasi ayam. tgk nad post gambar nasi ayam ni, teringin la pulak nak masak. tp skang dah x larat nk berdiri lama2 sangat. hehehe

syawalsimpsons berkata...

sue sokong..sama la akob...klo ada hal area situ baru G merasa..klo x idak la...tp mmg nmpk best ni

Adlin Mohamad berkata...

mmg sedap pernah gi situ dulu skang jarang dah gi pun malam makan western kat hujung sekali tu ..

Wan Amira berkata...

Tempat ni dah jadi nasik ayam feveret kami sekeluarga sejak mira kecik lagi, sekarang dah beranak pun suke sini jugak..

lagi satu lain kali patut try pulak sup maphilindoo (sebelahhh je dengan nasik ayam tu) sedapppp!!!!

Chekgu Azrine berkata...

Depan sekolah akak sis..hehe

Masya berkata...

lebih suka nasi ayam biasa, hainan ni suka jugak tp kurang sikit.. sebab ayam dia macam kukuskan.. lps tu goreng sikit... suka ayam goreng yg empah biasa ..

ch@ berkata...

Yummy. Sy suka nasi ayam. Tak kisah la drpd ceruk mn sekalipun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...