13 Jun 2013

JJCM | Meatball Abang Burn, Sg Ramal Junction, Kajang

Dah lama teringin nak makan
Asek teringat meatballs Ikea jek
Tapi tau dah konfem takkan dapat punya
 Tak pernah takde orang, sentiasa penuh jek tmpt makan Ikea tu, huhu!
2nd choice, try la meatball Abang Burn ni sebagai pengubat duka
Eceh! =p

Kami pegi yang outlet kat Sg Ramal Junction
Gi petang-petang time orang tak berapa nak ramai lagi
Kalu pegi lambat, nak parking 1 hal, nak dptkan tmpt duduk pun 1 hal!
Baik la pegi awal...


Dah tak kempunan dah =P
Meatballs Abang Burn : RM9.90


Bagi MamaZN & famili, kami suka meatballs ni
Sedap!
Masaknya sedang elok, sos nya pun tak berapa nak berlada hitam sangat
Cuma sos nya agak cair sangat le, huhuh!
Tapi, no hal! :)
Yang bestnya, Nayli & Zakwan pun suka gak
Tak rasa pedas sangat kot, tu yang dorang suka tu
Ingatkan dorang tak nak
Dah tak cukup 10 biji tu, haha!
Takpe, pasni bleh gi makan lagi

Ada jugak kawan-kawan yang tak suka kan?
Tu la kan, ikut selera masing-masing la kot
Kalau macam MamaZN, tak suka burger bakar Abang Burn ni
Lagi suka burger bakar yang lagi 1 tu ;)
Terpulang pada masing-masing la ye tak?

Jangan la ada pulak Puan/Encik Anon yang terjah sini lagi, huhu!
Tak pasal-pasal kang kena buat press conference plak, haha!
Bajet retisss, puiiiii! =P


Sedang membakar patty burger :)



Pada MamaZN, cara pengurusan di Burger Bakar Abang Burn ni sistematik dan terurus
Dah la bersih, kemas plak tu
Pastu masing-masing bz dengan tugas yang dah ditetapkan
Best jek tengok :)


Air buah gelas besar ni sedap! 1 gelas = RM5.50


Rasa tak puas la makan meatballs tu
Macam nak try buat sendrik
Resepi nya mesti tak lari dengan resepi buat patty burger bakar tu agaknya kan? ;)


12 comments:

Nigina berkata...

hari isnin haritu dia tutup ...geram jer... dahlah posa time tu... tingin nak makan.. lepas ni nak g lagi abg burn.. tapi adam suka ajar pergi main kat tpt permainan tu dahlah .. mahal rm5 tapi main sat jer lepas tu nak balik...

Deq's Qienz berkata...

sedapnya...dah terliur dah nihhh

Sue-Rya Qistina berkata...

ye la nad. kalau g ikea tu, mmg jarang la dpt mkn meatball, x pernah x ramai org. aritu hubby ajak pun malas nak pegi. hehehe

ieyda berkata...

nie kat depan stesen minyak shells ke nad?

mama tisya berkata...

bila ntah nk merasa meatball abg burn ni

zarena heeney berkata...

baru isnin lepas dpt mkn meetball di ikea
pg waktu bekerja mmg org tak ramai sgt

Gieyana berkata...

Menarik nih..da tgk byk org review psl ni..dulu Kak G dok kajang bfore pindah mai penang..n nw kwn pon ada dok kt sg ramal tu..:)

Masya berkata...

buat sendirilah bestkan... sama kot, kt pun xtaulah.. tp ada org kata meatball jenama marina pun sedapp... kalau malas buat beli sudah.. cuma kenelah buat sos tu..

syawalsimpsons berkata...

nigina : dik ko x ajak aku siap...


nad : sue nk gak merasa asik la tak kesempatan

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nampak sedap..
nanti nak pi try jugak..

lia berkata...

best nyer... tp nk p sana, mcm idak jer hu3

Sweetmama berkata...

lama dh x pergi makan di ramal junction ni, sejak nasi lemak bobo dh xde di ramal junction tu, asben dah kurang nak lepak makan disana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...