11 Jun 2013

Jalan-Jalan Melawat COTTON ON KIDS Sunway Pyramid =P

.

Mana la ada masa nak berjalan shopping sakan
Aritu kan masing-masing dilanda kurang sehat
Ini cerita dalam bulan lepas ni rasanya, haha!
Lawak plak rasa ;)

Teringin sangat nak pi jalan-jalan Sunway Pyramid
Dan paling tepatnya ke Cotton On Kids ni
Dengar cerita butik situ best! Khas utk kids
Beza dengan yang kat AEON Bukit Tinggi kena share dengan adults! =P

Kebetulan la pulak Aunty Wawa mengirim baju utk Baby Khadeeja
MamaZN harus la tak lepaskan peluang kan? Hahaha!
Sambil menyelam minum ayor, kata orang :)


PapaZN jadik paparazzi! Haha!


Anak-anak tak meragam sebab ada sudut utk diorang tgk kartun :)


Pilihan yang sangat kiut miut! Lagi-lagi yang new arrivals!


Mana yang harga RM50 ke atas (utk sehelai), MamaZN pejam mata jek, hahaa!
Memang cari yang range harga RM20 ke bawah, kikikikiki =P


Berpinau mata! =p


Setelah lama dok memilih, hanya 2 helai ini yang dibeli
Dua-dua pun utk Baby Khadeeja
Kekekeek! Dasar mak-mak, hahaha!
Jamu mata kemain lama, yang membeli 2 helai jek
Mana la PapaZN tak menjeling, kikikiki! =p




Okeh, pasni bleh la cuci mata kat Cotton On Kids Setia City Mall & Paradigm Mall plak
Kan Papa, kan?
Haha! Berbulu jek PapaZN baca ni nanti =p




13 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad,bestnya kan ada anak pompuan kecik....sonok soping baju depa!

Lily@MamaZaraZareef berkata...

beshnye shopping..:-)

syawalsimpsons berkata...

klo sue kn betoi2 beli baru boleh g kan

bibi yusof berkata...

yg ni berapa harga nya mama ZN?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

leh2 kita suka gak cotton on, tapi rata2 bajunya memey mahei....melainkan dia wat sale nak clearance haq tu regenya murah... now baju budak2 memey mahei dari orang dewasa kan....pi H&M plak nad...haq tu baju cantik2, tapi susah no nak dapat lessnya...

Iela Fazielah berkata...

menarik bj kat sini ye..nnt nak terjah jugak la...bj raya diaorg xbl lg

Mooniqueen berkata...

Geram kan tgk baju budak ni.. comel2..

Adlin Mohamad berkata...

serius x pernah jejak kaki kat butik ni ntah bila nk gi nengok sendiri hahaha

mekchu berkata...

cotton on kids sunway je yg pernah pegi.. kalo pegi rasa bersalah kalo tak bawak pastik bag bersama.. walau pun 2 helai mcm nad tu.. kannnn...

Chekgu Azrine berkata...

Sis..baju2nya mahal ke murah?kalau murah kot akk blh nk try usha baju raya..

~aSHa~ berkata...

kalo tgk baju anak gegirl...mmg rambang mata.....

best la murah2...

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya!! kalau ada anak pompuan, mmg gini lah jadinya. rambang mata. mujur si kakak dah besar. heheeh

Zura@Iwan berkata...

wahh..cantik2knya..

mmg wajib rembat arr ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...