20 Jun 2013

Inter-Centre Reading Competition - Event Tadika Zakwan

Sabtu baru-baru ni kami pi Presint 8, Putrajaya jap
Sebab sekolah Zakwan ada buat event
Inter-Centre Reading Competition 2013
Zakwan tak join pun
Saje jek PapaZN bawak utk bagi pendedahan pada Zakwan
Kot-kot la tahun depan Zakwan terpilih ke kan?
Hehe
In shaa Allah.... :)




Start kul 9 pagi
Tapi kami sampai kul 10.30 - siap breakfast kt kedai mamak dulu ;)
Bila sampai sana dah abes pun petandingannya, hukhuk
Tinggal persembahan dari pelajar dan penyampaian hadiah jek
Alahai.....
Terlepas sudaaa!

 Sebab niat asal kan nak bagi Zakwan biasakan diri dgn suasana pertandingan
Dengan ramai-ramai orang tu
Dengan kawan-kawan yang berani bertanding
Saje la nak kasi semangat kat dia
Sekali, bila sampai... Nak kat abes dah, huhu!

Takpela, at least masih sempat la nak merasai suasana tu macam mana
Kan? Hehe


Suasana dalam dewan



Sampai lambat! Dok belakang dendiam ;)


Seronok jugak tgk sekolah Zakwan ni 
Banyak buat aktiviti
Mak bapak pun ramai yang beri kerjasama utk menjoinkan diri


Yang kelakar nya Zakwan ni
Ada ke kawan-kawan dok panggil - Zakwan! Hai, Zakwan!
Dia pi wat derkkkkk jek!
Berapa kali dah pesan, jawab la balik, hai!
Maluuu katanya! Adoiii! Pemalu pulak dah!
Kalu balik skolah tu, kemain lagi cerita pasal kawan-kawan
Haha!
Zakwan, Zakwan.... ;)




10 comments:

lia berkata...

mama & papa ada yg malu2 tu... rasa nyer Zakwan ni mcm Amsyar... dpn mak/pak kan main pemalu... blkng kita, depa ok jer sbnr nye he3

ismaliana sulaiman berkata...

hehehee... sama mcm anak akak lah nad..klu kat umah kemain citer pasal kawan dia..dania lah..fitri la haziq lah..tp bila terserempak kat mana2 dah mcm nampak hantu...manjang nak nyorok x nak tunjuk muka.. yg kawan tu dok lambai2 dia blh x nak pi... haishhhh....

Alycia berkata...

hehe.. zakwan pemalu yer rupanya ;)

zarena heeney berkata...

amboi pemalu orgnya

syawalsimpsons berkata...

tu yang sue servey tadika zakwan kat presint 16 ni, macam ok..tp tu la dorang tak terima yang belom free diapers kan

Zura@Iwan berkata...

pemalu rupanya zakwan nie..hikss...

tk per lama2 dia ok la tu..kdg2 bdk2 ni depan mak pak dia tk tunjuk...haha

Nigina berkata...

hehheeh tahun depan insyallah adam sekolah kat situ .. hehehhe

eima berkata...

best nye taska zakwan ade competition reading plak .... mmg boleh asah bakat budak ngan confident level diorg kan

Sweetmama berkata...

mmg program yg bagus utk pendedahan awal kpd anak2..

sama lah zakwan dgn zaquan, kwn tegur buat derk jerk, malu agaknye bila kwn tegur dpn kita..

Sue-Rya Qistina berkata...

next time zakwan join tau. mesti dia teruja masa tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...