13 Jun 2013

I Love Scotland :)

Semalam dapat 2 parcel
1 parcel dari orang yang kenal di alam maya
1 lagi parcel taktau dari siapa, huhu!

TQ Alya atas pemberian FM Scotland yg smart tu :)
Suka sangat!
In shaa Allah, nantikan balasannya ya!
Rasa tak best pulak kalau takde balas apa-apa 
Walau tuan badan tak mintak balasan
Cumanya lewat la sket :)
Thanks sangat-sangat tau!




Yang bedak Johnson & Johnson tu taktau dari siapa
Sebab takde pengenalan diri dari sesiapa pun
So, MamaZN anggap tu hadiah dari pihak J&J la
Sebab apa dapat hadiah tu? 
MamaZN pun tak sure, huhu!
Ada masuk contest ke ek? Emmm, lupa sudaaa! 

Sekarang ni memang pantang dengar bunyi moto posmen datang
Cepat-cepat nak pi amik surat, hehe


p/s:
ada sesapa lagi nak bagi parcel pada MamaZN? ^_____^








12 comments:

ieyda berkata...

nad ieyda ada brg sikit nak kasi...xtau nak pos ke nak jumpa...hihiii

ieyda still pam lagi susu klu keje...tu yg rasa cam sedih je bila nak lepaskan leesya dari nyusu badan nie..pengalaman yg amat bermakna setelah bergelar ibu...

fazilzura berkata...

smart arr FM ...

lieyalatif berkata...

wah best2...murah rezeki nad....lieya tertarik bedak tu...tak penah nampak kaler tu kat sini...mesti sedap bau kan nad....

Alycia berkata...

Nad, kat umai cafe tu ada mee kari jgk.. tp xtaulah sedap ke x sbb xprnh try...

kalau dtg bgtau yer sbb nak bg nad punye fm ;)

Sue-Rya Qistina berkata...

alhamdulillah..murah rezeki nad :)

lia berkata...

ehhh x pernah nmpk la bedak J&J tu... baru keluar kot...

Fiza Rahman berkata...

Bertambah koleksi FM ☺☺

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki tu

Lily@MamaZaraZareef berkata...

comelnye fm scotland..=)

Eliss Mie berkata...

wah bestnya dpt fm scotland :)

zarena heeney berkata...

WAH SUKA-SUKA
ENA PUN DPT

Ya ALya berkata...

kena beli board la cam ni yer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...