25 Jun 2013

Hujan Rahmat! | Musibah Menimpa...

Alhamdulillah
Hujan membasahi bumi akhirnya!
Syukur Ya Allah!
Kerna perkenankan doa-doa hambaMu

Allahumma soyyiban nafi'aa

Hujan lebat jugak tadi
Dari jam 5.45 sampai ke sekarang
PapaZN pun balik lambat sbb nak tunggu hujan reda

Dalam bersyukur menerima kehadiran hujan
Tiba-tiba AtokZN kol kasitau musibah menimpa Aunty Wawa
Masih di tempat kejadian lagi ni
Baby pun tak amik lagi kat babysitter, huhu!

Moga Aunty Wawa ok hendakNya
Nak kol dari tadi asek masuk voicemail jek
Info pun dapat tau dari AtokZN nun dari Teluk Intan tu, huhu

Tengok la kejap lagi p Putrajaya ke
Jenguk2 Aunty Wawa & family

Tolong sama-sama doakan ya!

7 comments:

Maliana Sulong berkata...

nape nad? ape yg blaku..moga semuanya selamat ye..amin

Adlin Mohamad berkata...

area opis ngan umah x ujan , alhamdulillah jerebu pun makin kurang dah

mama lieyna berkata...

Allahuakhbar..kenapa aunty wawa.. hrp2 semuanya ok n tak serius...

Alhamdulillah, sejuk malam ni, syukur :-)

syawalsimpsons berkata...

nape ngan aunty wawa tu nad...sekarang ok tak...

Masya berkata...

ada baca kat blog abg ben ada bumbung terbang kat putrajaya.. harap auntie wawa tak kene mengena...

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah..
bumi kita dh hujan..
kt png pon hujan dh..tp tk lebat la..

zarena heeney berkata...

mmg lega sgt bila hujan turun
biar hilang jerebu yg ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...