21 Jun 2013

Hadiah Daripada Silent Reader ^_^ | Mode : Terharu!

Allah...
Rasa terharu sesangat!
Taktau nak kata cemane
Tak penah kenal, tak penah jumpa
Alih-alih dapat hadiah pulak utk anak-anak

Note yang dilampirkan tu buat MamaZN rasa tak terkata
Seronok sangat
Bila dapat tau ada yang happy bila baca blog MamaZN ni
Sampaikan katanya kalau ke mana-mana nampak apa2 yang berkaitan dengan Iron Man
Mesti teringat kat Zakwan
Untung Zakwan, dapat hadiah baju Iron Man sehelai ;)

Masa dapat baju ni, muka Zakwan terkejut sebab happy tu
Memang tak dapat nak digambarkan!
Memang terserlah la rasa happy tp dalam keadaan terkejut dia tu, hehe


Zakwan yang sebuk soh amik gambar ;)


Ingatkan ada hadiah untuk Zakwan jek
Rupa-rupanya utk Nayli pun ada!
Cantik dress tu
Time parcel sampai, Nayli tido
Tak dapat nak pakaikan pada dia ;)


Cantik kan? ;)


Nayli bangun jek, terus MamaZN soh dia try
Alolololo, tomei sangat anak Mama ni!
Baru la nampak gegirl sketttt =p


Elelelele, malu plak dia! ;)


Pada yang berkenaan (MamaZN tau, dia sedang membaca ni ^_^)
Terima kasih banyak-banyak!
Sebab sudi datang blog, sudi baca, sudi plak nak tau perkembangan ZakwanNayli
Yang bestnya, siap dapat hadiah lagi ;)
Terima kasih banyak-banyak
Hanya Allah SWT yang dapat balas jasa anda ;)



Terima kasih jugak pada kawan-kawan yang sudi berkawan :)
MamaZN hargai kesudian kalian :)
Moga kawan-kawan dirahmati Allah sentiasa, hendakNya...
Maaf, kalau MamaZN pernah sakitkan hati sesiapa
Tegur, kalau ada nampak salahnya MamaZN ni
Teguran biar lah yang membina dan bukannya menghina T___T

Ouch! Emo plak tetibe =p


Apa-apapun, thanks uols! Korang mmg rocks! ;)


13 comments:

Adlin Mohamad berkata...

wah pandai silent reader ni cari address nad hehehe ...
untung nad kita xde suprise pun hahaha x glemer n3 pun x best

zarena heeney berkata...

mmg akan rasa yerharukan bila dpt sesuatu yg kita sendiri tak sangka

MRS. K berkata...

waaaa untung ada peminat. nak mintak sign bole?

Alycia berkata...

wahhh, syoknya...

Cho Zila berkata...

alamak berbahagialah dapat hadiah cam gitu.. ramai rupanya orang baik2 kat malaysianikan...

mama lieyna berkata...

Waaah.. syoknye..its like secret admirer la :-)

Untung anyli n zakwan..

Myra Jay berkata...

Comel tul gaya Nayli..
Pandai dia posing :D

syawalsimpsons berkata...

bestnyer...alhamdulillah rezeki tu

Sweetmama berkata...

wah mestilah terharu, alhamdullillah murah rezeki nad dan keluarga..:)

MrS. F!zA berkata...

terharu kan kalo ada silent reader yg baik hati cmni..untung nad..

Masya berkata...

baju raya lah ni kiranya, untung budak2 tu...

ch@ berkata...

Secret Admirer. Nak jd silent reader jgk la.
Agak kakNad bloghijo tu ada silent reader ke ek?

mummy_ayu berkata...

wah..seronoknya..murah rezeki anak2...bukan main lagi Zakwan & Nayli..tomei sgt..dgn dress tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...