12 Jun 2013

Hadiah Dari Langkawi :)

Alhamdulillah
Bak kata orang, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari :)
Pemberian 'jiran baru' kami, hehe
TQ Suen & famili! :)
Moga terus dimurahkan rezeki hendakNya...




Sebenarnya hubby Suen ni kawan SERATAS kami
Kebetulan pulak diorang baru pindah ke BSP ni
Aritu diorang ada jemput kami datang ke kenduri doa selamat mereka
Huhu, sedih tak dapat join!
Jadiknya kami 'tunjuk muka' la petang sebelum kenduri tu
Menyatakan maaf sebab tak dapat hadir time kenduri nanti
Aiii, tak sangka pulak dapat ole-ole dari Langkawi
Feveret MamaZN ni, hihi
Tenkiu, tenkiu! :)

Seronoknya tengok rumah baru diorang
Deko-deko yang cantik!
Bila la turn kitorang plak nak mendeko-deko umah sendrik, hihi
Takpela, ada la rezkinya tu nanti, kan?

Pasni bleh la kita tukar-tukar lauk ye, Suen ?
Puasa nak dekat dah ni, haha! =P

 

12 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

Meh berjiran dgn kita leh tukar2 lauk, nad rajin masak...best dpt jiran baik hati, kami jrg borak2 dgn jiran, pi keje x jmpe mthari blik keje pn x jmpe mtahari.....hu hu sedey2

LiYa HaNiF :: berkata...

wah cekelat daim... lama dh tak makan gak hihi..

zarena heeney berkata...

dah lama tak mkn choc daim

Deq's Qienz berkata...

sedapnya daim..kalo p lgkawi sure beli y ni kan..n kalo kwn² p pon mest kasi gan kite daim kan..hehee

MRS. K berkata...

Whitakers ada seketui lg tak abis2. Xde mood nak makan dah huuhuhh

mama lieyna berkata...

Syok le kawan jd jiran, harus bertukar2 menu bln puasa nnti :-)

mummy_ayu berkata...

choc..best2..ah ah..Ayu pun suka choc Almond Gold tu..sbb banyak sgt almond ..best!!

fieda berkata...

best tu dapat coklat daim...

- SueN - MrS AzharI berkata...

hehehe...tu la...ari tu nk g umah nad...tp nk kuar...sib baik nad dtg...leh bg...nnt kalu ada mkn2 lg leh la dtg lg ek...geram tgk nayli...ligat gak ek...hehehe...bgus gak cdgn tukar2 juadah tu....tp sue xdela terror msk cam nad...hehehe
tqvm dtg umah kami.....n tq gak wat entri ni....

Sue-Rya Qistina berkata...

hohoho..saya penggemar choc daim. best giler!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

owh..ingatkan suen tu cina, hehe..

Ibu Lala berkata...

suka sgt daim tu. baru ni ada kirim kat kawan gak yg pegi langkawi. kiter x de sape nak bagi. kena beli sendiri. hu hu hu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...