28 Jun 2013

Destinasi Pilihan Untuk Cuti-Cuti Malaysia :)

Moga dipermudahkan segala urusan
Moga diberi kelancaran perjalanan

Tak sabarnya! 
^_____^


kredit pic : here


Setelah sekian lama mengidamkan percutian yang penuh ketenangan
Nak-nak pulak lepas terpaksa burn kan tiket flight tu
Dengan pelbagai masalah yang melanda kami
Akhirnya destinasi ini yang dipilih - atas persetujuan bersama, hehe
(ofkos la kan? kalu tak, ada plak yang sentap masa bercuti, hihi)
Moga rasa tenang tu dapat diperolehi, hehe
In shaa Allah ^____^
Cuti kali ni rileks-rileks je
Takde terkejar ke sana ke sini, hihi...
Yang pasti takde tempat shopping, haha! Save duet! =p


Penah pegi dulu, tahun 2010, masa Zakwan umo 2thn :)


Nak siap-siap pack barang dah ni
Malam ni balik Teluk Intan dulu - transit 1 malam
Esok pagi-pagi, baru mulakan perjalanan ke destinasi
Allah, permudahkan la segalanya....
Aminnnn! 


Owh ya!
Pasal FM Muay Thai yang MamaZN dengan rela hati nak kasi tu
Ada 3 orang yang berminat
MamaZN kasi pada yang paling pantas la ek?
Aci dak?
Pada lagi 2 orang yang berminat jugak tu
Nanti MamaZN kasi FM dari tempat Cuti-Cuti Malaysia ni ek
Okeh? Deal? :)


Happy weekend, kawan-kawan! ^____^


19 comments:

eima berkata...

Kat perak kan...aku penah ingat entry ko ke sini ...ko pun terjun dlm kolam tu...ko penah tyg gambar ting sampah kly tak slh aky

zarena heeney berkata...

kat mana nie nad
macam menarik jea tempatnya
bdk2 mmg suka nie kan
sbb ada pools

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kat ner ni nad..mmg nmpak tenang jek..kite pon suke pi tpt2 yg tenang ni..tk dpt shopping takpe asalkan leh release penat n tensen bekerja..hehe

apepon, happy oliday yek..kitorng pon plan kalau smpat nak gi cuti2 sekali ngan balik kg smbut pose minggu dpn..=p

Masni Syafie berkata...

mane nih? cantik dan menenangkan minda...like =)

lizz berkata...

nak gi maner mama zn...
selamat bercuti yek...

syawalsimpsons berkata...

sue egat entry nad g sini.....

MRS. K berkata...

oiii... orang tepeng ni jugak tak balik kampung tau. adik ipar kawin la besok huhuhu...

eh... sape cakap tepeng takde tempat sopim??? :b

Myra Jay berkata...

Bestnyer p bercuti..

Nampak pun tenang dan nyaman je situ :)

Yg best ada pool.. Happy la nanti ZN :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Wah..mesti tempat ni best. Tu yg leh repeat tu..

Sue-Rya Qistina berkata...

selamat bercuti nad. semoga segalanya dipermudahkanNya..amin... :)

MRS. K berkata...

hahaha.. klu balik kampung memang jarang makan luar. makan masakan mak jer. terbaikkkk!!! hahaha..

nak rekemen pon tak berani coz kat tekak i sedap. kat tekak org lain tak sedap. kuikui

JaSSNaNi berkata...

ke taiping bandar warisan... :) yeahhhh kampung saya tu... 5 minit je dari rumah mak..

mekchu berkata...

kat taiping?? tenang btol nampak dlm gambar tu.. selamat bercuti ok..

Falsya berkata...

bestnyeeee cuti2 malaysia...selamat bercuti nad!!!..;D

mama lieyna berkata...

Tenang n mendsmaikan, syoknye... happy holiday..akak blk kg jugak...blk johor je..

Masya berkata...

selamat bercuti ...

Ya ALya berkata...

Ya lalu dh tmpt ni time g taiping ri tu...en suami pun bekenan nk cuti2 tmpt ni...

Nadiah Sidek berkata...

apa nama tempat tu? selamat bercuti ya :)

Zura@Iwan berkata...

best la tmpt ni Nad..
nnti ceta ek kt mn..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...