20 Jun 2013

Dapat Hamper FREE Lepas Submit Resepi ^_^

Syukur, Alhamdulillah
Boleh la buat stok untuk bulan puasa nanti ^______^

Ingat tak aritu MamaZN ada share resepi Kari Ayam Tomato Puree?
Gigih menyiapkan assignment tu sebenarnya, huhu! ;)
Jadik la, saje-saje jek pun
Assignment mudah & ada masa terluang sket, bleh la buat, hehe
Cuba kalau masa yang dibagi suntuk, haru gak! =p
Macam assignment utk Bro Eyriqazz dulu, haha!
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/11/jjcm-sarapan-pagi-restoran-lontong-klang.html
Tensi gak dibuatnya, kihkihkih ^_^


Sebagai token, dapat la hamper dari pihak yang berkenaan :)
Sepatutnya kena amik kat pejabatnya
Tapi MamaZN ni, weekend bleh la kalu nak berjalan
Weekdays mmg dok terperap jek pun, huhu
Jadiknya, dengan baik hati, hamper tersebut diposkan aje ke rumah


Dan inilah isi hamper itewww ;)
Taktau la worth RM120 ke tak, hehe
Kawan-kawan rasa...? ;)


Tapi cam ralat sket la
Sebab tin-tin sardin tu ada yang dah kemek-kemek
Tapi MamaZN fikir positif jek la
Yang ianya bukan kesalahan pihak berkenaan
Mungkin kemek masa penghantaran


Dapat la jimat sket apa yang patut ^_^


Kemenangan [20] untuk 2013


21 comments:

MRS. K berkata...

banyak menggulai la pasni. banyak dpt santan hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Tahniah..
rezeki bulan ramadhannnn...

Sura Mohd berkata...

tahniah..dpt hamper pun best jugak..:) akak rasa isi hamper tu cam x sampai 120 jer..

MamaFarah berkata...

wah!semakin rajin la nad nnt..mcm2 resepi leh bagi kang..hehehe

zarena heeney berkata...

mcm resepi la blh buat lepas nie

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Nad..Tahniah!Rezeki tu....

Chekgu Azrine berkata...

Xsampai kot sis 120..tp rezki tu sis.jgn ditolak..

Sidratul Muntaha berkata...

sampai dah?!
aku punya tin ok je.
maybe depa campak2 je kot?!
kotak ko ade tulis fragile tak?!
aku punya siap double lagi..
apepun..
best2..
boleh buat mcm2..

Eliss Mie berkata...

rasa tak sampai 120 tu. santan tu baru 2.60 sekotak.yang lain tak sure lah pulak berapa. apapun tahniah :)

lia berkata...

Mcm xsmpai 120... Apa pon Alhmdlh dpt gak kan ;)

mama tisya berkata...

brand ni mhl tu agaknye cecah rm120..apa2pn tgu majalah jelita august kn..

JaSSNaNi berkata...

oooo kiranya ni token sebab promote barang diorang ye..? hmmm ape pun semua ni dapat menjimatkan kita.. santan tu leh wat stok.. sbb tahan lama selagi tak bukak kotak nye kan..

eima berkata...

ye ke itu RM120??? huhu cam tak caya je .... tp redho je la kan ....

wahhh terer cipta resepi sendirik tu

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki

Sweetmama berkata...

tahniah nad,
ok la berguna hadiah hamper ni, mmg jimat boleh buat stok masak di rumah.

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..murah rezeki ni. jimat skit bulan ramadhan nnt. hehehe

Adlin Mohamad berkata...

wahhh tersusun amy pun dapat gak kan

Myra Jay berkata...

Tahniah ye :)

Zura@Iwan berkata...

wahhh..
caya la Nad..
mmg terror la bab msk2 ni..
menang tu..hehe

mama lieyna berkata...

Waah untjng tu nad..
Tahniah, tumpng suka :-)

Masya berkata...

tahniah nad, jimat2.. hihihihihi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...