10 Jun 2013

Coklat IQ - CocoDamia | Bukan Sekadar Coklat

Pernah dengar pasal coklat ni?
Coklat yang bukan sekadar coklat
Sebab coklat ni mengandungi makanan sunnah Nabi & Imam Shafie
Membantu memberi kecergasan badan dan minda
Sesuai dimakan dari semua peringkat usia
Dari kanak-kanak hingga la yang dewasa

MamaZN dah beli dah, hihihi
Dan ofkos la dah rasa jugak
Alhamdulillah, memang sedap :)


Nak tau kelebihan coklat ni?
Sila klik LINK INI ^_^




Harga berpatutan, rasa sedap
Memang sesuai untuk siapa-siapa yang kureeeennnggg sket nak makan coklat
Mula-mula ingat nak belikan untuk ZakwanNayli
Rupa-rupanya PapaZN pun makan buat sarapan pagi2 sebelum p keje, hihi
MamaZN pun makan jugak :)
Senang cerita memang untuk kami seisi keluarga :) 

Zakwan, MamaZN perasan dia kureng sket nak makan coklat ni
Tapi dia still makan
Takpela, janji dia nak kan?
Walau tak dihabiskan sederap, dia makan sikit-sikit sampai habes

Jangankan Nayli, dia ni memang suka!
Masa Nayli sakit ulser tu, memang coklat ni jek la yang mampu beri tenaga pada Nayli
Sebab Nayli tak boleh nak makan benda lain
Bila dah kena ulser mana larat nak makan & minum kan?
Tapi Alhamdulillah, coklat ni Nayli bleh makan 




Apa-apapun kita usaha
Bila istiqomah baru la nampak hasilnya kan? In shaa Allah


Kawan-kawan yang nak tau lebih lanjut pasal coklat ni
Boleh la berhubung terus dengan mereka-mereka yang gojes ini ^_^

 - Kak Ayu Zamzarina
 - Zety Zainal
 - Mira IbuEmir
 - Kak Amy MamaTisya






p/s:
MamaZN tak jual
Sekadar tolong kawan-kawan :)



13 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pon teringin nk beli...tp takut syawal x mkn pulok...nnt sue yg perabis

eima berkata...

nanti aku usha2 dulu...

Sidratul Muntaha berkata...

aku tak mapu nk membelnya
rm50 tu dekat2
ank2 aku antu cokelat..
klu beli..
abislah..
ahahhaa
takleh catu2
tpi mmg ikutkan tingin jugak nk beli

Fiza Rahman berkata...

Baru jer beli coklat ni. Memang sedap. Jangan kata anak2, mak pak dia pon suka. Satu bar sehari memang tak cukup. Tapi kena control. Kalau tak memang cpt habis.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue baru planing nak beli...
tunggu gaji hujung bulan nie...
nak try kasi farisyah makan....

Lily@MamaZaraZareef berkata...

tak pernah try lagi..mmg bukan sekadar coklat biasa eh..hihi

mama lieyna berkata...

Harga blh tahan, kalu anak hantu coklat, habis la...hehe..

Betul..kalau kita yakin, in sha ALLAH...

zety berkata...

tq my dearest Nad for this entry!! tq sbb sudi order dari zety..xpelah abg zakwan dpt mkn sikit2 pon dh kire ok sgt tu..anak2 mmg cepatt serap khasiat coklat nih..nayli bertmbh bijak & sehat ye sayang..
blm pm kt fb page coklatIQ cocodamia Bangi

atau whatsapp ye 019-3759220 ;)

Nana berkata...

Dah pemes coklat ni skang tingin rasa nak try

Adlin Mohamad berkata...

rry beli sekotak dulu hehehe
tp kyra x suka pelik la puas ajar dia makan tiap pagi memula je ok pastu xnak, last2 apak dia yg makan huhuhu cam mana nak jual bila anak x suka

Wan Amira berkata...

thanks Nad.. memang best coklat ni.. macam Emir memang suke tapi tidak laa boleh makan sesuke hati.. bankrap mak nyer kang haha

Masya berkata...

macam pernah terbaca pasal coklat ni, thn lepas bg anak cuba kismis coklat minda kat amir.. tp dia macam x suke.. dia lg suke yg kismis biasa tanpa coklat.. kalau yg coklat badam mcm ni belum pernah cuba... selalu coklat badam yg biasa cadbury punya tu dia makan jer...

ch@ berkata...

pergh harganya boleh beli sekali je. tgk harga mmg tau dah sedap.

kat sini semua hantu coklat. habis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...