11 Jun 2013

Cerita Sirap Bandung ^_^

Bila tengok gambar sirap bandung cincau ni
Teringat pengalaman kami - lebih tepatnya pengalaman PapaZN
Cam kelakar pun ada
Tapi tu la, tak sangka pulak boleh 'terkena' kat kami
Layankan aje la
Maybe waiter tu penat dah melayan pelanggan-pelanggan yang kluar masuk
^___^




Taktau la kawan-kawan penah alaminya jugak atau tak
Perbualannya lebih kurang camni

PapaZN : Saya nak order air sirap bandung

Waiter : Sirap bandung takde la bang

PapaZN : Takde? Sirap ada?

Waiter : Ada

PapaZN : Susu cair ada?

Waiter : Ada

PapaZN : Pulakkkkk!

PapaZN tengok MamaZN, MamaZN tengok PapaZN
#macam-macam hal!# ^______^


Kawan-kawan dapat 'tangkap' tak? Haha!


16 comments:

mummy_ayu berkata...

la..bahan2 ada.ada la tu..suka minum bancau..bandung + cincau..
:-)

@lfidah @dim berkata...

sedapnya air sirap bandung tu...

p/s : meilah join GA ni..

http://apen-idariana.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html

eima berkata...

hahahahkesian waiter tu ...

syawalsimpsons berkata...

tu namanya org tu tak paham N tak reti buat jaa

lieyalatif berkata...

Hahahahah ni same kes nye kalo order milo tabur la nad....kiteorg penah kene...maybe dieorg x tau kot ...

amiey lee berkata...

Hahahahahahah mesti blurrr...ada org pangil sirap susu..tau..mungkin waiter tu tak familiar ngan nama sirap bandung kotttt

Fiza Rahman berkata...

Hahaha...waiter tu blur kot.

Adlin Mohamad berkata...

maybe dia panggil sirap susu kot ahhaha macam2 la

MrS. F!zA berkata...

pandai papaZN trick waiter tu..haha

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hahahahhaha sebenarnya ditak pandai buat...
takpun dia ingat kena beli kat bandung kot

Kakizan Omar berkata...

bukan takder.. tapi maleh nak buat.. atau tak tahu sirap bandung tu aper.. :D

lia berkata...

waiter tu sbnr nyer 1st time dgr nama air : air bandung ekekekeee

Sidratul Muntaha berkata...

mungkin dia ingat sirap bandung tu yg bese org buat ltk cincau ke..yg ltk soda ke..
or yg jenis soya campur dgn sirap tu

Masya berkata...

waiter tu tgh blurr kot .. kopi cincau pun sedapp jugak tau... tp ada kedai buat x sedapp pahit ... pernah cuba dkt kopitiam ... tp dah tutup pulak kopitiam tu pindah huhuhuhuhu....

ch@ berkata...

maafkan la dia. dah letih sangat agaknya, mcm2 menu org order sampai keliru.

Nory Zoulkefle berkata...

terliur plak nory tengok air sirap bandungg tu...nasib tak menjejes air liur ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...