21 Jun 2013

Burn Tiket Flight! Huhu! =(

Huhuhu...
Dengan berat hatinya nak share ;(
 
Sepatutnya sekarang ni kami dah ada kat LCCT dah
Sepatutnya kejap lagi kami bakal berangkat pi cuti-cuti dah
Tu la kan...
Kita hanya merancang, Allah SWT yang tentukan segalanya
Walau perancangan dah dibuat sejak tahun lepas (uhuk uhuk! =/)
 Siapa kita utk menidakkan ketentuan Tuhan kan?


Booking details - dah beli sejak tahun lepas masa promo ;(


Bukan rezeki kami nak pi jelajah Kuala Terengganu
Takde rezeki nak pi tgk Masjid Kristal, rasa angin pantai Batu Buruk, makan-makan ICT
T_____T
Takpela, in shaa Allah akan ada masa lain nanti


Tak jadi pegi ni bukan apa...
Rasa macam kelam kabut pulak 
Sebab kami kan baru jek beransur baik aritu
Pastu PapaZN pun macam berat hati nak pegi pulak tetiba
Dengan beberapa masalah lain pulak yang melanda
Last-last PapaZN kata burn jek la
Terkilan jugak, tapi nak buat cemane, huhu
Takpe, anggap jek takde rezeki

In shaa Allah, lenkali Mama/Papa bawak ZakwanNayli naik aeroplane ek
In shaa Allah, kalau ada rezeki nya nanti...
Sayu hati bila tengok Nayli dah pandai babai-babai aeroplane
Dulu masa pi Langkawi tu dia tak paham apa-apa lagi

PapaZN dah janji nak gantikan ke tempat lain
Kali ni tempat yg lebih tenang
Harap-harap dapat la menenangkan fikiran seketika
Dengan masalah-masalah yang melanda 2-3 minggu sebelum ni
Dapat la happykan Zakwan yang cuti sekolah aritu tak ke mana-mana
Haraaaaaappp sangat kali ni plan menjadi
In shaa Allah

Rasa-rasa ke mana agaknya ye?;)

mode : taksabar! =p



p/s:
2 minggu lepas Aunty Wawa burn tiket flight pi KB
Kali ni kami pulak burn tiket flight pi KT
Huiiisssh! Untung beso AA kalau ramai yang macam kami ni ;)


28 comments:

Nana berkata...

Kita penah gak kena skali burn tiker balik klantan konon nak bawa mia jumpe moyang tp disebabkan masalah yg xdpt dielakkan mmg kaya la tony fernandes hehe

amiey lee berkata...

Huhu yela nad...emy dulu burn g sabah... cuba claim airport tax...

mama tisya berkata...

tkpe ada rezeki nanti..AA kn slalu promo..tp tu la AA untung kt cni la cz bila booking awal kdg2 lmbt lg penerbangan mcm2 boel berlaku...tp jgn sedih2 sure tmpt baru nanti yg lebih tenang

Masni Syafie berkata...

In shaa Allah...kite merancang, Allah yang tentukan...kualiti udara tidak elok utk kanak2 di luar...

pasni bawa anak p pulau redang la plk..hehe

JaSSNaNi berkata...

alahaiii.. sayangnye.. tapi kalau dah nama bukan rezeki kita.. mmg tak menjadi lah kan... mmg kayo AA kalau ramai yg mcm tu.. :P

Nory Zoulkefle berkata...

sayangggnyer terpaksa burn...
tapi nak buat cmne kan..
takpe kak, insyaALLAH ada rezeki lagi pasni untuk gi bercuti2..hehe

Ya ALya berkata...

Xde rezeki. ..

Imaan09 berkata...

ala sayangnyee.. xpe laa nad.. masa promo beli, harapnye x la mahal sgt

ieyda berkata...

xpelah...lainkali leh gi kan....

Ya ALya berkata...

Xde rezeki...

Mila Ahmad berkata...

takpe nanti adalah rezeki lain :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

wlpn cuma ke KT tapi rasa sygnya laaa....huhu..
Tp tu laa kan...simple jer..mmg takde rezeki..kita pun tau kan, rezeki tu dtg dari mana..

eima berkata...

syg nye .... tp klai ni pi mana plak ek ... tenang ?? naik flight ??? hmmm sabah ke ??

@e_da berkata...

sama mcm akak aritu burn tiket ke KB.. untung lerr AA kan..

lia berkata...

InsyaAllah nnt p tmpt lain dlm keadaan tenang mesti g best

MRS. K berkata...

takpe.. leh travel by car jer

Sue-Rya Qistina berkata...

xpelah nad. xde rezeki nak pergi kali ni. insyaAllah, next time maybe. jgn sedih2 k :)

Chekgu Azrine berkata...

Macam akk terpaksa burb tiket flight g langkawi..huhu..masa tu hri ke42 berpantang aish..sebab xberani nk bwk anak kck pastu blm hbs pntg plak..mmg terkilan sgt

Zura@Iwan berkata...

mmg rasa berat kan...sbb syg gak burn tiket tu..
tp ritu booking brp kena bayor? kalau tk byk sgt..tk le rasa sgt kan..

apa2 pon semua tu ada hikmah...kalau en suami berat nk pi tu..mgkin lebih afdal tk pegi kan...

tak per...cuti2 tmpt lain nnti...wahhh nk ke mana agaknya ye? hehe

syawalsimpsons berkata...

tak pe la...nak buat camne, tak da rezeki kan...insyallah tempat yang papaZN nak bawak ni mesti lagi best kan

zarena heeney berkata...

pasti ada hikmah yg berlaku tu
ok plan semula cuti2 m'sia nad erk

Alycia berkata...

hope lepas ni dpt sesuatu yg lebih baik lg.. yelah, kt pun xjangka kan sesuatu benda tu brlaku.. tulah risikonya booking flight ni..

Cho Zila berkata...

rasanya AA mmg untung besarkan.. ramai gak rasanya yang burn tiketni...
takperleah itulah kehendakNya.. harap bersabar...

Eliss Mie berkata...

x per. nanti boleh pergi lagi bila suasana dah menjadi tenang :)

Sweetmama berkata...

mmg syg, tp xpelah nasib baik PapaZN nak gantikan ke tempat yg lebih tenang..mesti lg besh, alahai x pandai meneka..tempat yg tenang ni selalunya ke Pulau/Pantai je..

MrS. F!zA berkata...

tkpe tmpt tu leh pegi ngn kete je..kalo redang ke baru lah sedih berganda..hehe

Masya berkata...

mesti rasa ralat, tpkan pikir positif jerlah.. ada yg lbh baikkk mungkin dimasa akan dtg

ch@ berkata...

Ada hikmah di sebaliknya tu kakNad. In shaa Allah rezki yg lbh utk akan dtg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...