26 Jun 2013

Apa Abang Minat, Adik Pun Nak Jugekkk (T__T)

Bagi la anak patung, teddy bear, mainan masak-masak
Mainnya kejap jek
Pastu dah campak-campak
Mainan yang dia suka?
Sama macam abang Zack jugak.... T____T


Kawan-kawan dapat agak kan? Kan? Kan? ;)


Abang Zack baru nak main
Dia dah menyebuk jugak
Padahal, masa Abang Zack tak pegang menda alah tu
Takde plak dia nak sebuk2 pun
Grrr! Selalu jadik bahan gaduhnya menda camni la
Mak nye yang jadi ijo!


Muncung tak tahan tuuuuu ;)


Abang Zack rela dalam keterpaksaan
Motif dok sebelah Nayli?
Jaga mainan tu, takut Nayli wat rosak, huhu!


Takpe, kena latih sikit-sikit pasni
Biar minat pinky-pinky
Biar minat anak patung, teddy bear & mainan gegurl
Adoi, susahnya nak train!
Sebab maknya pun kecik-kecik cam Nayli ni la jugak
Muahaahah! =p


p/s:
yeay, malam ni nak pi IKEA! :)


11 comments:

MrS. F!zA berkata...

sindrom anak kedua org ckp mmg cm gitu..lebih2 dr yg sulong..hehehe

syawalsimpsons berkata...

sokong ckp fiza..kan...tp nayli klo malu x menahan..kiki...

lizz berkata...

sama macam sara aper yang abang dia buat dia pun nak ikut...kalo takkan dia cakor abang...
gegirl yang ganas tapi suka pink suka doll

lia berkata...

haaaa same here, nad... apa Amsyar pegang, smua Zara nak join... kadang 2 cian kat adik sbb nak main sama abang, tp kadang 2 cian lak kat abang sbb kena layan adik hu3

Masya berkata...

kenelah cr untuk nayli hihihihi... abg kenelah mengalah.. x blh byg kalau amir ada adik..

Zura@Iwan berkata...

hahaha..minat mainan boy2 ye..
tk per nnti dia bsr sket dia pandai la beza tu..

mama ila berkata...

hehehe..sib baik abang penyayang kannn...

zarena heeney berkata...

biasanya apa yg ank sulung buat
anak yg ke 2 akan buat jugak

ALoNa CintamaniszLite berkata...

mm..takpe..naylie masih lom jumpa lagi minat dia. jd, dia perlu mengikut dulu..hehe.

ch@ berkata...

kahkahkah nayli jd ironman. kental la dak ni, serupa ngn kakakAuni. seb baik adli tak suka teddy bear sgt tapi dia ada bantal busuk. adoiii.

Falsya berkata...

amboi muncung tuh yg xtahan tuh..gigit baru tau..ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...